Лапис Лазули Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Када се упознајете са некиме,ко вам се допадне,колико времена сте спремни да "жртвујете" да заиста упознате ту особу?Нпр.ако околности дозвољавају да врло брзо будете у вези(обострано је допадање) колико дуго би сте били спремни да то одлажете желећи да заиста добро упознате ту особу пре него што ступите у везу.Нарочито желим да чујем мушкарце у вези са овиме.Наравно искрени одговори по могућству,бајке већ сви знамо. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Што се више отеже, испадне јалово или не буде уопште. Ил буде како је замишљено да буде, ил не буде уопште. Претерано тактизирање у тим стварима је само знак незрелости или страха. Ако причамо о вези. Ако причамо о пријатељствима, опет нема разлога за било какво тактизирање, дружиш се са неким па како се поклопите и сконтате, толико ћете и касније времена да проведете заједно. drvce and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Ajde, molim te, kakva su ovo pitanja, da se preslisavaju muskarci javno po forumima?! "Nemusti jezik" odgovorio. Na ovu temu je receno sve sto se moze zamisliti, admini, zakljucavajte ovo prozivanje! A moj odgovor da bude em omiljen, em odgovoreno. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Управо Што се више отеже, испадне јалово или не буде уопште. Ил буде како је замишљено да буде, ил не буде уопште. Упознавање се дешава и после започињања везе, а некада може и годинама да траје. Не ваља када се претерано жури, али ни када се одуговлачи.Ако ми се нека особа допада, логично ми је да желим да проводим више времена са њом, а тада ћу имати и више времена да је упознајем. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Када се упознајете са некиме,ко вам се допадне,колико времена сте спремни да "жртвујете" да заиста упознате ту особу?Нпр.ако околности дозвољавају да врло брзо будете у вези(обострано је допадање) колико дуго би сте били спремни да то одлажете желећи да заиста добро упознате ту особу пре него што ступите у везу.Нарочито желим да чујем мушкарце у вези са овиме.Наравно искрени одговори по могућству,бајке већ сви знамо. Ја би уложио сво време које имам, као што јесам са супругом... А..данас..само волим пороводити време у друштву лепих и пријатних колегиница... Лапис Лазули and nana је реаговао/ла на ово 2 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Mozda sam bila ne jasna.Poenta je da se cesto desava da ljudi u naletu zanesenosti nekime vrlo brzo stupe u vezu a posle godinu dana kad prodje zaljubljenost se pokaze da to nije to. Pa prosto da li bi odlaganjem veze bilo moguce umanjiti broj takvih gresaka.Niko ovde nikoga ne preslisava niti moze Drvce, sto si se osetio prozvan?To je tema za diskusiju,koliko biste bili spremni da odlazete vezu i ako vam se cini da je sve u redu prosto da bi ste izbegli mogucu gresku jer je ljubav slepa. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Ajde, molim te, kakva su ovo pitanja, da se preslisavaju muskarci javno po forumima?! "Nemusti jezik" odgovorio. Na ovu temu je receno sve sto se moze zamisliti, admini, zakljucavajte ovo prozivanje! A moj odgovor da bude em omiljen, em odgovoreno. ne zezaj drvce ne proziva nikog ni meni baš nije jasno šta podrazumeva pod vezom , ali ne možeš da kažeš da ikoga proziva није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Niko ovde nikoga ne preslisava niti moze Drvce, sto si se osetio prozvan? Zato sto sam ja neformalni predsednik muskaraca. To je tema za diskusiju,koliko biste bili spremni da odlazete vezu i ako vam se cini da je sve u redu prosto da bi ste izbegli mogucu gresku jer je ljubav slepa. Jedno resenje je vidovitost, ali je ona obicno nepouzdana, a babetine umeju da naplate to, nego sta. Drugo resenje je prihvatanje mogucnosti "gresaka" i njihovih korekcija u hodu. Ako sacekam da prodje zivot, da bih video di su greske, ispostavi se da nema vremena da se prozivi isti. Zato je Nemusti jezik keva i preporucuje se deci da na vreme nauce da kad zensko krene da smara musko, onda musko ima duzme batinu i to dovede u red ko sto valja i trebuje. A, ne da se razgovra i objasnjava i, bozezabrani, pravda zenskinjama! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 ne proziva nikog Sta ne proziva, oce da joj muskarci odgovaraju! Nemoj da citiram ovde sad. Mi muskarci moramo da se drzimo zajedno. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Zato sto sam ja neformalni predsednik muskaraca. Ajde pa zar smo dotle spali da nas drvo sa brkovima predstavlja? RYLAH, Лапис Лазули and drvce је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Ajde pa zar smo dotle spali da nas drvo sa brkovima predstavlja? Pravices ti drvce od blata... i bice plac i skrgut zuba... a drvceta nece biti! Odahviing, Срђан Ранђеловић and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Sta ne proziva, oce da joj muskarci odgovaraju! Nemoj da citiram ovde sad. Mi muskarci moramo da se drzimo zajedno. ) samo se vi držite zajedno :aplauz: Ina Ina and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Zato sto sam ja neformalni predsednik muskaraca. Jedno resenje je vidovitost, ali je ona obicno nepouzdana, a babetine umeju i da naplate to, nego sta. Drugo resenje je prihvatanje mogucnosti "gresaka" i njihovih korekcija u hodu. Ako sacekam da prodje zivot, pa da sacekam i vidim di su greske, ispostavi se da nema vremena da se prozivi isti. Zato je Nemusti jezik keva i preporucuje se deci da na vreme nauce da kad zensko krene da smara musko, onda musko ima duzme batinu i to dovede u red ko sto valja i trebuje. A, ne da se razgovra i objasnjava i, bozezabrani, pravda zenskinjama! Добро је што си тако отворена особа у сваком случају. :good2: Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 edno resenje je vidovitost, ali je ona obicno nepouzdana, a babetine umeju i da naplate to, nego sta. То ћеш ти дизвиниш! Не знам код које си ти бабе био, ал ова је мени све погодила! Јес да је мало скупа, ал вреди сваку пару! Тако да немојте њега да слушате, јавите ми се на ПП да вам дам број ове што све погађа. У иконе жена гледа, православка 1/1! Немојте овог атеисту да слушате! Срђан Ранђеловић, Саша од Москве, Mironosica and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 То ћеш ти дизвиниш! Не знам код које си ти бабе био, ал ова је мени све погодила! Јес да је мало скупа, ал вреди сваку пару! Тако да немојте њега да слушате, јавите ми се на ПП да вам дам број ове што све погађа. У иконе жена гледа, православка 1/1! Немојте овог атеисту да слушате! Ако је у иконе онда одма јавно стави број!И нема шта ко више да пита и да кога преслишава Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука