Jump to content

Одакле се јављате ?

Оцени ову тему

Lion

Препоручена порука

????? рече:
  ssimke рече:

ja trenutno zivim u Derventi (republika srpska). grad bez ljudi. srbi u inostranstvu, muslimani i hrvati se ne vracaju (sto je dobro)  0104_cheesy

volim ovaj grad, jeste da je pust sve do avgusta kad dolaze gastarbajteri, tako da u njemu nema nikakvih desavanja.

e sad, rodio sam se u Travniku, do rata zivio u Umagu, pa sam zivio u Begecu (selo kod novog sada), radio u austriji u veldenu i sefeldu ali naj naj mjesto je moje selo pored Dervente lupljanica  dada

?? ?? ??? ????? ?? ?????? , ( ? ?? ??? ??????? ??? "?" ???????) , ?????, ? ???? ??? ?? ?????? ? ?????? ??? ??? ???? ?????

sad vidim da si ti iz Temerina. tamo sam dolazio igrati fudbal sa seoskim klubom backa  0104_cheesy

ta nije bilo lose, jeste malo u pocetku dok se nisam uklopio. nezgodno je bilo sto sam imao bosanski naglasak pa me muski nisu voleli, ali zato djevojke jesu  0104_cheesy

koliko znam u Temerinu nema puno srba, tamo su madjari

Подели на овим сајтовима

• Одговори 61
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

ssimke рече:
  ????? рече:
  ssimke рече:

ja trenutno zivim u Derventi (republika srpska). grad bez ljudi. srbi u inostranstvu, muslimani i hrvati se ne vracaju (sto je dobro)  0104_cheesy

volim ovaj grad, jeste da je pust sve do avgusta kad dolaze gastarbajteri, tako da u njemu nema nikakvih desavanja.

e sad, rodio sam se u Travniku, do rata zivio u Umagu, pa sam zivio u Begecu (selo kod novog sada), radio u austriji u veldenu i sefeldu ali naj naj mjesto je moje selo pored Dervente lupljanica  dada

?? ?? ??? ????? ?? ?????? , ( ? ?? ??? ??????? ??? "?" ???????) , ?????, ? ???? ??? ?? ?????? ? ?????? ??? ??? ???? ?????

sad vidim da si ti iz Temerina. tamo sam dolazio igrati fudbal sa seoskim klubom backa  0104_cheesy

ta nije bilo lose, jeste malo u pocetku dok se nisam uklopio. nezgodno je bilo sto sam imao bosanski naglasak pa me muski nisu voleli, ali zato djevojke jesu  0104_cheesy

koliko znam u Temerinu nema puno srba, tamo su madjari

??? ?? ?? ???????? ??? ?? ????? ?? ????, ???? ?? ???????? ?? ?? ????, ? ?? ???? ?? ???? ???? ??? ?? ?? ?????? ??????.

0202_238

???? ???? ? ???????? ?? ?? ?????????? ????? ??????????.

????? ?????? ?? ????? ??? ?? ???? ???? ? ?????? ?? ?????? , ?? ??????? ? ????, ???????? ?? ??.

???? ?? ???? ??? ?????? ???? ????? ??????? ? ????? ??????? ?????, ?? ?? ??? ??????? ?????? , ???? ?? ???????? ????? ? ????? ? ??????? , ??? ??? ??????????? ???? ??????? ???? ?? ????? ???????? ?????? ????????????.

???? ?? ?? ?? ????? ???? ??????? ??? ???????? ?? ?? ?????? ??????.

0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

????????? рече:
  Lion рече:

????, ???????? ????? ????? ? ???? ?? ?????...  0104_cheesy

????? ????...

?,?????,???????? ?? dada

??? ?????????? ???? :).gif' class='bbc_emoticon' alt='0202_238' />

?????????? ?? ????? ?

??????  0104_cheesy

Постављена слика

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Новииии  Ссаааддд,Ноовввиии  Саааддд,јер то је наш град ,који никаааад није сам, није сам, није сам ,наш Нооовввиии  Саааддд!!!,

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

????? рече:
  DEJAN рече:

???????  ????????,?????????  ???????,??? ?? ?? ??? ???? ,???? ???????? ???? ???, ???? ???, ???? ??? ,??? ??????????  ???????!!!,

0202_238

Zna?i navija? Voše?

Ja navijam za Zvezdu  0202_238
Подели на овим сајтовима

DEJAN рече:

???????  ????????,?????????  ???????,??? ?? ?? ??? ???? ,???? ???????? ???? ???, ???? ???, ???? ??? ,??? ??????????  ???????!!!,

??? ?? ???? ???? ????? ??????...???

???... ?? ????

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...