Jump to content

АТЕИСТИ ИМАЈУ ФОРУМ.....

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 31
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

0442_feel 0442_feel

???? ?? ????????????

..??? ?????!

0110_hahaha

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Атеисти имају и славу- Дарвиндан.  bleh

Какво исмевање хришћанства,страшно. Све су то унуци ЈНА генерала...  joooj

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

За мене није ово никакво исмејавање хришћанства. Просто, људи копирају хришћанство, наравно на негативан начин. Атеизам је такође вера, али вера да нема Бога.

Оно што треба атеисти да обрате пажњу, јесте слика њиховог подпредседника, неког Предрага. Човек лепо поставио слику у свом налогу где пише анти-теизам (против Бога). Човек није неверник већ богоборац. Ако, има право на то.

Ко их подржава? Углавном ђеца која су залуђена сатанизмом (ево још једне вере такође богоборне), људи боготражитељи код којих је само питање дана кад ће одбацити атеизам (онога пута кад буду схватили да се Бог не доказује науком него заједницом), а има и оних који су ту јер им је то једини начин да изађу из анонимсности. Има и разочараних верника  који су Цркву доживљавали као моралну установу, па видели да све није тако (јер Црква има потпуно другачију онтолошку функцију у свету). Све у свему, један занемарљив број људи који већу популарност доживљавају тако што им ми дајемо медијски простор. За њих ионако не би нико чуо.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

??????? ????? ? ?????- ?????????.  bleh

????? ???????? ???????????,???????. ??? ?? ?? ????? ??? ????????...  joooj

???, ???????, ???????? ?????? ??????????? ????? ?? ?????. ??? ?? ????? ?? ?????? ????, ????????? ?????, ???. ???????. ?????? ?? ?? ????? ????? "??????? ?????" ?????: "????? ???? ?? ???". ? ????? ???? ?? ??????? ? ????.
Подели на овим сајтовима

??????? ????? ? ?????- ?????????.  :cheesy2:

????? ???????? ???????????,???????. ??? ?? ?? ????? ??? ????????...  smej.gif

???, ???????, ???????? ?????? ??????????? ????? ?? ?????. ??? ?? ????? ?? ?????? ????, ????????? ?????, ???. ???????. ?????? ?? ?? ????? ????? "??????? ?????" ?????: "????? ???? ?? ???". ? ????? ???? ?? ??????? ? ????.

??? ???????, ????? ???? ?? ??? ?????????? ????????? !

Подели на овим сајтовима

????? ????? ?? ???????? ?? ??????, ??? ??? ??? ?? ?????? ???? ?? ?? ?????? ???? ???? ?????? ??????? ????? ????????

Mislim da se odnosi na pisanje Lady Hope,

http://en.wikipedia.org/wiki/Elizabeth_Hope#The_Lady_Hope_story

Pricha ne drzi vodu,ali tacno je da je Lady Hope  bila misionar,za osobinom da naslijedi titule,$$$$$$,od starkelja,pogledati prvi muz.

smej.gif

Подели на овим сајтовима

???, ???????, ???????? ?????? ??????????? ????? ?? ?????.

?? ?????? ?? ?? ???? ????? ?? ?????,??? ????????? ??????? ? ????????????? ??????????? ? ????????????.

crvenilo

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

??? ???? ?? ??????? ?? ???????? ?????? ?? ???? ?????? ???? ???????? ????? ?? ????? ???????? ?? ?? ???? ???????. ????? ?? ??? ???? ?? ???????? ????, ??????? ?? ?? ?? ???? ????? - ?????? ???????? ?? ?? ?? ??. ?????????? ????, ??? ?? ????? ??????? ????. ??????? ??????? ?? ????? ?? ???? ???????? ?????? ????????? ? ????, ?? ??? ???? ?? ??????? ???? ??? ?? ????? ? ??? ???. ????? ??? ???? ?????? ????? ???? ??????????? ?????, ????????? ??. ?????? ????????? ? ?????? ??????.

? ??? ? ??? ????? ??????? ??? ?????, ????? ????. ????? ???? ? ????? ???? ???? ????. ?????? ???? ??????????, ?????????? ? ?????????? ????????????, ? ??? ????? ???? ??????, ??????????? ? ???????? ????. ????? ?? ?????? ??????. ???? ?? ?? ?? ??????, ????? ? ????????? ? ??????? ? ???????.

Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

??? ???? ?? ??????? ?? ???????? ?????? ?? ???? ?????? ???? ???????? ????? ?? ????? ???????? ?? ?? ???? ???????. ????? ?? ??? ???? ?? ???????? ????, ??????? ?? ?? ?? ???? ????? - ?????? ???????? ?? ?? ?? ??. ?????????? ????, ??? ?? ????? ??????? ????. ??????? ??????? ?? ????? ?? ???? ???????? ?????? ????????? ? ????, ?? ??? ???? ?? ??????? ???? ??? ?? ????? ? ??? ???. ????? ??? ???? ?????? ????? ???? ??????????? ?????, ????????? ??. ?????? ????????? ? ?????? ??????.

? ??? ? ??? ????? ??????? ??? ?????, ????? ????. ????? ???? ? ????? ???? ???? ????. ?????? ???? ??????????, ?????????? ? ?????????? ????????????, ? ??? ????? ???? ??????, ??????????? ? ???????? ????. ????? ?? ?????? ??????. ???? ?? ?? ?? ??????, ????? ? ????????? ? ??????? ? ???????.

????? ?????, ??????? ??? ??, ??????? ??? ???? ???????, ?? ??????? ???????? ????? ?? ???? ??????? ???? ??? ???????? ?? ???? ????.

???????

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...