Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Бора Ђорђевић, Мирослав Илић,Добривоје Топаловић и Милан Бабић. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Брус Дикинсон и Цуне Гојковић http://ojkrajino.com/muzika/SEVDALINKE/Cune%20Gojkovic-Snijeg%20pade_drumi%20zapadose.mp3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Za mene oduvek, pod br.1 - Robert Plant ? ?? ?? ??... ??????????... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 'de me nadje ... nisam se nikad "ložio" na dobro pevanje (vise na dobro instrumentalisanje ...) aj, da probam ... recimo pevac grupe SMAK - Boris Arandjelović od stranih ... eto neka bude Jan Gillan ... zbog protekcije koju ima kod mene D.P. . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Ima ih vise.Sada mi na pamet padaju: Dragan Stojnic,Goran Karan,Boceli,Hulio Iglesijas....... Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 'de me nadje ... nisam se nikad "ložio" na dobro pevanje (vise na dobro instrumentalisanje ...) aj, da probam ... recimo pevac grupe SMAK - Boris Arandjelovi? od stranih ... eto neka bude Jan Gillan ... zbog protekcije koju ima kod mene D.P. dodatak : CUNE , Zdravko ... itd ... (i mnogi strani)... su naravno legende , samo nije bas moja muzika pa ih nisam pomenuo ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 хм, ја се мислим између фредија меркјурија и 0409_feelа патона. мислим да ће фреди да буде победник. домаћи? УФ. не слушам ја домаћу музику толико да бих неког издвојио. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 Goran Karan, 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 ??, ?? ?? ?????? ?????? ??????? ?????????? ? 319.gif? ??????. ?????? ?? ?? ????? ?? ???? ????????. ??????? ??. ?? ?????? ?? ?????? ?????? ?????? ?? ??? ????? ????????. ??? ?? ?????? ??????.....????????? ???? ??????. 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 Ђорђе Балашевић,Бора Ђорђевић,Лео Мартин ............... Има их доста ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 D.Coverdale Leo Martin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 ??, ?? ?? ?????? ?????? ??????? ?????????? ? 0202_238? ??????. ?????? ?? ?? ????? ?? ???? ????????. ??????? ??. ?? ?????? ?? ?????? ?????? ?????? ?? ??? ????? ????????. ??? ?? ?????? ??????.....????????? ???? ??????. dada?? ???? ???? ???? ??? ????? ????? ???????? ?????? ????? ??? ???????.??? ?? ?????, ? ????? ?????? ??? ??? ????? ??, ???? ?? ????? ??? ?? ????? ????? ?? ?? ?? ??? ????? ??? ??? ?????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 26, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 сви смо ми уникати, ствар је укуса и поимања озбиљности талента. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јануар 17, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2017 Jared Leto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука