feeble Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Наша глумица, Куста је открио за снимање филма Завет. Не делује као нешто талентована, али млого лепа http://www.imdb.com/name/nm2705002/ Марија Петронијевић Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tanja m. Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Mislim da je najveca glumica danasnjice,bez premca, Meril Strip. Sto se tice plejade starih glumica podsetila bih,ne znam da li se neko seca,velike glumice tridesetih i cetrdeseti godina proslog veka,BET DEJVIS.Maestralna glumica,koja je prosto zracila snagom svoje umetnicke licnosti. Od domacih glumica,izdvojila bih naravno,pre svih,Svetlanu Cecu Bojkovic,cijoj lepoti,umetnickoj i ljdskoj cak ni vreme ne moze nauditi. A sto se tice lepote,to je zaista stvar ukusa.Po meni,najlepsa glumica danasnjce je,bez sumnje,Ketrin-Zeta DZons,cija lepota zaista ostavlja bez daha 0212_rolleyes. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Riska - Cistacica, domacica, klozetarka... nesiguran greengrin 0110_hahaha 0110_hahaha Волим да је гледам и увек ме слатко насмеје само тако! Нак јој Господ подари царство небеско! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Riska - Cistacica, domacica, klozetarka... osmeh1 :mad: :mad: :mad: :mad: Волим да је гледам и увек ме слатко насмеје само тако! Нак јој Господ подари царство небеско! Вала баш тако! dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука