Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Пазите, имате право само једну да одаберете ! 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ако треба да проберем једну ствар коју бих понео из целог мог живота, онда је то ово. први пут кад сам чуо, цео мој свет се био срушио. сад не желим да престанем да градим. Јер је до века Милост Његова, АЛИЛУЈА! 0442_feel Sara", Mилена КШ, Natalija28 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Мој рођак са села-А што ти је мила кћери Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Sa sve tekstom... http-~~-//www.youtube.com/watch?v=z67FsTNpexg&feature=related ????? ?? ?? ??? ???? ?? ?????? ??????? ??????? ???? ?? ???? ??????, ??????? ?? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 (mada sam se dvoumila izmedju nje Marije Kalas i Renate Tebaldi, to su tri glasa kojima nikada ne mogu da odolim, ali evo ovu sam ipak uzela jer je moja baka uzivala u njoj, a ja sam ista svoja baka 0707_read.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' />) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Е, а кад би се рачунале песме у смислу поезије, без размишљања - Стражилово (Црњански) Natalija28 је реаговао/ла на ово 1 Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Sa sve tekstom... http-~~-//www.youtube.com/watch?v=z67FsTNpexg&feature=related ????? ?? ?? ??? ???? ?? ?????? ??????? ??????? ???? ?? ???? ??????, ??????? ?? ?????. Proucavao sam ga godinama, jedino mi je problem sto mi je english slab... Imam par dokumentaraca da pogledam u vezi snimanja ovoga albuma i nekoliko tekstova da procitam na english, da sednem, pa polako, kad stignem... :smiley: ?? ?????? ?? ????????? ?? ???? ??????, ??? ??? ?? ??????? ??????, ?? ?????, ???? ?? ?? ?????????? ?? ?????????, ??????? ??? ?? ???? ????? ?????????,??? ? ?? ?????? ??????. ???? ????? ????? ????? ??????, ?? ????? ?? ????? ?? ????? ? ???????? ?? ???, ??? ???? ?? ???? ??????, ? ???????? ??. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Свако добро од Бога желим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 ?, ? ??? ?? ?? ???????? ????? ? ?????? ???????, ??? ?????????? - ?????????? (????????) DRAGANA MIRKOVIC- DVE SUDBINE (HQ) SPOT 1993 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Berkut је реаговао/ла на ово 1 И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Dok nisam spoznala Gospoda,pesma mog zivota je bila (mislim na refren): Viktorija-Arija A,sada je: P.S. Ovo je izbor,ako govorimo o svetovnim pesmama. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 What a Wonderful World - Louis Armstrong Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
melody Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука