Odahviing Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Evo sad videh pa reko da prenesem ovde i onako ništa nisam pisao na grupi odavno: 28.11.2013. Sajam knjiga se nastavlja – 3 knjige za 499 dinara U susret Novoj godini, izdavačka kuća Laguna obradovaće svoje verne čitaoce nastavkom akcije – 3 knjige za 499 dinara. Akcija počinje u petak 29. novembra 2013. i traje do 15. januara 2014. godine.Ova neverovatna akcija koju smo imali na ovogodišnjem Sajmu knjiga u Beogradu, a zbog velikog interesovanja je nastavljamo, nudi 150 popularnih naslova. U moru knjiga na akciji naći će se knjige Tarika Alija, Terija Pračeta, Amina Malufa, Džejmsa Patersona, Sofi Kinsele, ali i Ljubice Arsić, Filipa Davida, Isidore Bjelice, Vesne Radusinović i drugih poznatih autora.Za ovu akciju ne važe članski ni količinski popusti.Posetite Delfi knjižare i za samo 499 dinara obezbede sebi 3 sjajna naslova za predstojeću zimu. Spisak naslova na akciji: Utočište - Rejmond Huri Fern, zelena vila - Dejzi Medouz Sveta ljubav - Milovan Vitezović Stanica Tokio - Martin Kruz Smit Tinejdžer u izgnanstvu - C.D. Pejn Doživljaji Julijane Karavajeve - Darja Vardenburg Zabeleške o skandalu - Zoi Heler Kamionci - Teri Pračet Bruklin - Kolum Toubin Deda Pras - Teri Pračet Put pobede - Kolin Mekalou Simfonija Vinaver - Milovan Vitezović Noć Zlatne leptirice - Tarik Ali Homo faber - Maks Friš Urgum Sekiraš - Kjartan Poskit Izi, indigo vila - Dejzi Medouz Ova knjiga će da vam spase život - E. M. Houms Kad su ptice parale nebo - Bea Gonzales Ljubav u Emiratima - Isidora Bjelica Vrtovi svetlosti - Amin Maluf Adrijan Mol: oružje za masovno uništenje - SjuTaunzend Ispod svega - Trejsi Lords Ubistvo kralja Tutankamona - Džejms Paterson i Martin Dugard Kupoholičarka i sestra - Sofi Kinsela Godina raka - Hugo Klaus Moćnici i ratnici - Kolin Mekalou Italijanski sekretar - Kejleb Kar Ljubavnici - Vendela Vida Fusnota - Kornelije Kovač Pendervikovi - Džini Berdsol Pravila privlačnosti - Bret Iston Elis Klub debelih žena - Grupa autora Šeri, vila kolača - Dejzi Medouz Ozbiljni ljudi - Manu Džozef Ulica svile - Režin Deforž Druga žena - Vesna Radusinović Dodatne porcije - Megan Makaferti Ormarić broj 13 - R.L.Stajn Zmijski stub - Džejson Gudvin Buda - Karen Armstrong Biser za harpiju - Kolin Mekalou Belšazarova kći - Barbara Nadel Žurka iznenađenja - R.L.Stajn Seljakova molitva - Feliks Timermans Džoni i bomba - Teri Pračet Don Huan - Gonsalo Torente Baljester Poranio Milorad - Dule Nedeljković Kako sam izgubio nadimak i stekao devojku - D.L. Garfinkl Zemljotres u praskozorje - Meri Poup Ozborn Zoli - Kolum Meken Ljubav u Bejrutu - Isidora Bjelica ®evolucija 2012 - Diter Brers Leteći Beograđanin - Goran Samardžić Poslednje uporište - Režin Deforž Beskrajni dani provedeni u smrti - Markus Čon Bela, ćao - Dušan Veličković Dobro došli u kuću smrti - R.L. Stajn Mango - Ljubica Arsić Izgubljeni dečak - Dejv Pelcer Plameni sjaj - Trejsi Ševalije Ljubavnica hladnog srca - Kolin Mekalou Adrijan Mol - Mlitave godine - Sju Taunzend Nemrtva i nezaposlena - Meri Dženis Dejvidson Ostrvo muškaraca, obala žena - Vesna Radusinović Vreli seks - Trejsi Koks Ima li još pitanja? - Ranga Jogešvar Rosario Makaze - Horhe Franko San o ljubavi i smrti - Filip David Četiri zida i grad - Zvonko Karanović Grimpov - Rafael Abalos Haulov pokretni zamak - Dajana Vin Džouns Spokoj - Atila Bartiš Apostoli urbanog Beograda - Isidora Bjelica Lažan utisak - Džefri Arčer Izgubljeni dnevnici Adrijana Mola - Sju Taunzend Ivi, vila magle - Dejzi Medouz Iza Boga - Ratko Adamović Tajna knjiga - Isidora Bjelica Veštica je mnogo ljuta - Arno Alemras, Frederik Benalja Srbija ubija - Vesna Radusinović Tropska životinja - Pedro Huan Gutijeres Dobro došli u kamp košmara - R.L. Stajn Kazanova mi je rekao - Suzan Svon Svet najbolji od svih - Kim Monzo Petar Pan u Grimizu - Džeraldin Mekorkran Praotac - Brus Fejler Taster sa zvezdicom - Benoat Grul Ogledi profesora fon Skalpela -Pol Marten, Mani Boasto Leptirići, grubijani i ružne... - Karen Makombi Žurke, neprijatnosti i kućni ljubimci na tajnom zadatku - Karen Makombi Prijatelji, čudaci i veoma tajne... - Karen Makombi Spomenar - Mila Milosavljević Frka u parfimeriji - Arno Almeras, Frederik Benalja Prokletstvo mumijine grobnice - R.L. Stajn Priručnik za seksi seks - Alan I Beki Plenderli Građanski rat u nedelju - Meri Poup Ozborn Još samo ovo - Oin Kolfer Adrijan Mol: Godine kapućina - Sju Taunzend Soba ljubavnika - Stiven Kerol Kompanija - Portret jednog ubice - Arabela Edž Artur i rat dva sveta - Lik Beson Lav sa istoka - Kolin Mekalou Spora smrt Lusijane B. - Giljermo Martinez Nova beba - Serijal Za Tebe Astrosaurusi - Opasna razmena uma - Stiv Kol Endimion Spring - Metju Skelton Vi ste zli, gospodine Krezo! - Endi Stenton Angus,tange i ljubljenje s vatanjem - Luiz Renison Veštičja nedelja - Dajana Vin Džouns Zločini - Ferdinand Fon Širah Lepotani - Skot Vesterfeld Rusvaj u bioskopu - Arno Almeras, Frederik Benalja Secikesa Gedeon - Linda Bakli - Arčer Kako je Isus postao bog - Frederik Lenoar Artemis Faul i vreme paradoksa - Oin Kolfer Magični teatar ljubavi i smrti - Verica Vinsent Kol Plastic - Ivan Jovanović Hans, najbolje čudovište - Pol Marten, Mani Boasto Avenija Anrija Martena 101 - Režin Deforž Tri slike pobede - Zvonko Karanović Sestre, super - odvratnici i ljigave, cmizdrave ljubavne pesme - Karen Makombi Palata rajskog zadovoljstva - Adam Vilijams Strvinarska uteha: Otvaranje - Den Simons Astrosaurusi - pakleno jaje - Stiv Kol Germanik - Dejvid Višart Nije smak sveta - Džeraldin Mekorkran Astrosaurusi - Prokletstvo mora - Stiv Kol Astrosaurusi - Tajna raptora - Stiv Kol Tetovaže, cinkarenje i grozni, grozni blizanci - Karen Makombi Rugobe - Skot Vesterfeld Park carmen machado - Mirjana Urošević Stolarska olovka - Manuel Rivas Iščezavanje - Megi Stivoter Gospodin Kreza i Keksić Milijarder - Endi Stenton Gospodin Kreza i goblini - Endi Stenton Maja Foks - Silvija Brena i Iđinio Strafi Čudesna porodica Fantora - Porodični dosijei - Adel Geras Gorki gutljaj - Fransisko Herardo Hagenbek Alkohol - Simon Borovjak Kraj sezone - Predrag Jovanović Belo je crno - Vesna Radusinović Palata rajskog zadovoljstva II deo - Adam Vilijams Sastanci, sastanci učetvoro I... - Karen Makombi I onda mi pojede tipomamce - Luiz Renison Preokret - Čip i Den Hit Laži o drogama - Matijas Brekers Doba čuda - Karen Tompson Voker Đavolji kolosek - Bojan Bosiljčić Maja Foks - Magični Kvadrat - Silvija Brena I Iđinio Strafi Dijete oštećuju mozak - Bredli Trevor Griv http://delfi.rs/vesti/vest/1585_sajam_knjiga_se_nastavlja_3_knjige_za_499_dinara_delfi_knjizare.html Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Pošto mene mnogo mrzi da čitam svih 150 naslova, ako neko pročita neka izdvoji par dobrih, a sutra-prekosutra ću otići do Lagune, pa ako mi se nešto svidi uzeću jel realno 500 rsd nije mnogo za 3 knjige. E sad samo je pitanje ima li šta dobro tu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Зависи шта човек чита. Мени је лагуна, без увреде, као киоск са оним некадашњим стриповима. То је све литература, оно, типа за плажу и тако то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Зависи шта човек чита. Мени је лагуна, без увреде, као киоск са оним некадашњим стриповима. То је све литература, оно, типа за плажу и тако то. Zavisi, ja skoro sve knjige tamo kupujem, imam čak i maksimalan popust čini mi se od 25% ili tako nešto. recimo sve što sam do sada ovde napisao, tj u ovoj grupi su knjige koje sam upravo tamo kupio. Mislim teološkoh njiga svakako nema, barem ja nisam našao, ali izbor im nije loš. Usput bacio sam pogled na ovaj spisak, na brzinu jedino što mi se ovako učinilo zanimljivim je Beskrajni dani provedeni u smrti - Markus Čon Imam ovu knjigu popularna nauka, zanimljiva, lako se čita, možda ću sad da napišem nešto o njoj pod novom temom ako me ne bude mrzelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Можда ових неколико наслова од Тери Прачета нпр., ко то воли... Ово остало је треш (Бјелица, Радусиновићка), односно бајато и прочитано (Витезовић нпр.), ал` добро је за попуну регала... Има и заклинце и тинејџере да их "натерате" да читају од Мери Поуп Озборн и Сју Таунзенд неколико наслова, поменути Прачет за вас и за старију децу а има још по нека авантуристичка, повијесна и једна врло, врло занимљива аутобиографска... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука