Istochnik Написано Децембар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Ма ја....ено сви духовно мртви у Америци и ЕУ... Нема везе душа са овим... Ima veze zato sto EU od ukrajine trazi da popusti vise LGBT populaciji, a to nece lako proci kod ukrajinaca. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Кијев – Митинг, који је окупио више хиљада људи, организован је у понедељак увече на Тргу независности у центру Кијева, људи још увек долазе. Демонстранти ојачавају барикаде дуж трга где се одржава митинг. На тргу је постављено неколико великих војних шатора. У шаторима се налазе пећи где се људи могу угрејати. У близини дежурају неколико возила хитне помоћи. Демонстрантои траже превремене председничке и парламентарне изборе и оставку владе. Владимир Путин назвао догађаје у Кијеву погромом Украјинска опозиција или не контролише дешавања или је покриће екстремистима, наводи председник Русије, Владимир Путин. “Видимо добро припремљене и обучене групе милитаната а опозиција или не може да контролише то што се дешава или је просто политичко покриће екстремистима“, – рекао је Путин. Према мишљењу председника, инциденти у главном граду Украјине више личе на погром него на револуцију. Глас Русије Istochnik је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Ima veze zato sto EU od ukrajine trazi da popusti vise LGBT populaciji. ЕУ то тражи од свих...јер је ЕУ паганска творевина. Али у тој ЕУ опет живи Православаца више него ли их има и у Украјини...тј..Малорусији.. Мислим да је овде реч о тржишту....и правилима игре... нико неће терати Малорусију ни Србију у ЕУ... Можемо увек да одбијемо.. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Ја лично сматрам да је заједница попут США боља од ЕУ...јер даје више суверинитета чланицама... Али ЕУ је Немачко Британска игранка...која је штелована од 1890 и неће је тако лако предати... Istochnik је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Децембар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 ЕУ то тражи од свих...јер је ЕУ паганска творевина. Али у тој ЕУ опет живи Православаца више него ли их има и у Украјини...тј..Малорусији.. Мислим да је овде реч о тржишту....и правилима игре... нико неће терати Малорусију ни Србију у ЕУ... Можемо увек да одбијемо.. Ja ne bi reko da je ovdje rec o trzistu, iz razloga sto EU ima vec svoje trziste i vise nego dovoljno jeftine radne snage, a to se moze viditi po Rumuniji, Bugarskoj, Grckoj. Ovo je iskljucivo geo-politicki udar na Rusiju, I pokusaj uspostavljanja jos jedne NATO drzave na ruskim granicama. Gerhard је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Ja ne bi reko da je ovdje rec o trzistu, iz razloga sto EU ima vec svoje trziste i vise nego dovoljno jeftine radne snage, a to se moze viditi po Rumuniji, Bugarskoj, Grckoj. Ovo je iskljucivo geo-politicki udar na Rusiju, I pokusaj uspostavljanja jos jedne NATO drzave na ruskim granicama. Па и Кина има веће тржиште...па дође и у Србију.... Паре које стоје...пропадају... увек мораш да имаш веће тржиште... .... Путин сутра може да узме Руски део Малорусије и да Украјина престане да постоји.. Украјина постоји захваљујући Русији и компромису США са Русијом... Ово је покушај десних латинских Украјинских страна да умешају ЕУ у локалну политику.. Они се са Јануковићем боре...сада равно већ преко 10 година... значи... не Јушченко и Тимошенко...већ нацисти Украјински и десничари... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Ameri će nekoga skratiti za glavu ako rusi uđu u Ukrajinu! Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Ма јок... Амери дугују Русима извлакушу за Сирију...и дил око Монголије... Има да ове европљане из Малорусије предају запаковане у машну... Сети се Грузије... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Има и овде таквих који би били врло срећни да Путин уђе са руским трупама у Србију... На жалост, у праву си. Мислим да многи гаје заблуду о "несебичном пријатељству мајчице Русије"...на жалост, има и оних који константним пљувањем по Русији (као да им је Русија крива за све што се последњих 2 деценије дешава у држави а не ми сами а, Бога ми, и њихови идоли оличени у САД-а и државама западне Европе) невешто маскирају страствену жељу да било америчка било западна чизма,свеједно, умаршира у Србију, или да на било који други начин постанемо органски део оних који се у политичком смислу не разликују много од предмета њихове мржње...избљуваће се по свему и свакоме, само не по САД и ЕУ који су евидентно идејни творци и иницијатори сваког ср*** које се дешава у свету, а камоли на територији Европе ...лицемерје пар екселанс...а Бога ми, по мом мишљењу, и опака душевна болест. DYNABLASTER, feeble, Gerhard and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука