Jump to content

Šta mislite o novom predsedniku Hrvatske i padu HDZ-a sa vlasti?

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Имају неки који нас, насупрот свој вековној народној мудрости и здравој логици трезвеног расуђивања, уче да вук, мењајући длаку у пролеће, мења и њему својствену ћуд. Ти неки ће нас још мало почети учити да вук није вук, него више неко доброћудно јагње, јагањце, такорећи наш најближи пријатељ. Јер оне чакије из Јасеновца и нису биле тако оштре, рећи ће ти исти. Крајина, а шта то беше Крајина ..... Ипак су добросуједски односи најважнији. А кад опет дође стани пани, ти исти ће се сакрити иза којекавих диплома, богословских звања, госпоштине, религије мира и разумевања, љубави за цели свет и сличних формула, а у ровове и под букву ће опет сељачки синови и српски домаћини. Но добро, таква нам је цела историја од Лазара и Вука па до данашњих дана.

Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја.

Подели на овим сајтовима

lepo receno, pogotovo mi se svida deo

Јер оне чакије из Јасеновца и нису биле тако оштре, рећи ће ти исти. Крајина, а шта то беше Крајина ..... Ипак су добросуједски односи најважнији. А кад опет дође стани пани, ти исти ће се сакрити иза којекавих диплома, богословских звања, госпоштине, религије мира и разумевања, љубави за цели свет и сличних формула

pivo njamnjam
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

????? ???? ???? ???, ???????? ???? ???????? ???????? ???????? ? ??????? ?????? ????????? ??????????, ??? ?? ???, ???????? ????? ? ???????, ???? ? ???? ?????????? ???. ?? ???? ?? ??? ??? ???? ?????? ????? ?? ??? ???? ???, ???? ???? ???? ?????????? ?????, ???????, ???????? ??? ???????? ????????. ??? ??? ?????? ?? ????????? ? ???? ???? ???? ?????, ???? ?? ?? ????. ???????, ? ??? ?? ???? ??????? ..... ???? ?? ????????????? ?????? ??????????. ? ??? ???? ???? ????? ????, ?? ???? ?? ?? ??????? ??? ????????? ???????, ???????????? ?????, ??????????, ???????? ???? ? ??????????, ?????? ?? ???? ???? ? ??????? ???????, ? ? ?????? ? ??? ????? ?? ???? ??????? ?????? ? ?????? ????????. ?? ?????, ????? ??? ?? ???? ???????? ?? ?????? ? ???? ?? ?? ???????? ????.

budimo mudri kao zmije a bezazleni kao golubovi
Подели на овим сајтовима

mnogo opasniji nego Bandic za kog sam ja navijao ! Sto pre prekinuti sve diplomatske odnose sa Hrvatskom i povuci priznanje iste dok se Republika Srpska Krajina ne vrati pod okrilje Srbije !

???? ??. ????? ??? ?????????? ???????. ??? ??????. ? ??????????? ?? ?? ??????? ???????? ?? ???, ??. ?????????. ?????????: ?????????. ? ???? ?????????. ? ??????????? (?????) ???????. ?????, ??????? ?? ????? ?????, ? ?? ?????? ??? ???????????. ???? ?????? ???? ???????? ?????????. ????? ????? ?? ????? ?? ?????? ?? ???? ?????? ???? ???????? ??????? ???. ???? "?????" ??????, ??????, ??? ?? ??? ?????, ?????? ??? ???? ???? ? ??????, ?? ?????? ??? ?? ????????.  njamnjam

Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја.

Подели на овим сајтовима

??, ?? ?????????. ??????, ??? ????.

?? ???? ?????? ?? ???? ?????? ?????????????? ????????????.

????? ?? ?? ?? ?????????? ? ????.

????????????? ????.

"?????????????? ???????????" ... ?? ?? ??? ??? ?? ????? ????????, ??? ??? ??? ???????? ??? ??? ??? ????? ??????? ??? ?? ??????? ?????? ? 92. ????, ???? ?? ?????????? ??????????.  njamnjam

Подели на овим сајтовима

Vratite se temi

?? ???? ??? ?????, ???? ??? ???? ????????? ?? ???? ????? ????. ????? ??? ???? ? ???????? ??? ????????? ??????. ? ??? ??? ?? ?? ????? ?? ???????? (??)????? ??????? ????? ???????????,

??? ?????? ?? ????????.?????

Подели на овим сајтовима

Можда нисте знали али Иво Јосиповић није католик!

Premda agnostik, i bez podrške određenog dijela klera i visokih dužnosnika Katoličke crkve, Ivo Josipović je u zemlji u kojoj se većina stanovništva deklarira katolicima, uspio pridobiti glasove i od onih koji nemaju katolički predznak, ali i od onih koji su katolici i koji su zasigurno u njemu prepoznali temeljne ljudske, a onda i kršćanske vrijednosti – borbu za pravednu, kulturnu i europsku Hrvatsku u kojoj će se poštivati ljudska prava

Подели на овим сајтовима

Агностицизам - Википедија: http://sh.wikipedia.org/wiki/Agnosticizam

Опростите због офтопика.

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

Ivo Josipovi? je novi predsednik.Koliko ?e to dobrog ili lošeg doneti Srbiji?

Moze li hrvat sta dobro doneti Srbiji i Srbima?

Rodi li se takav?

može,naravno da može!

????? ????????? ????-????? ????????? ????????.

??????? ?? ??? ???? "?????" ?? ????  ?? ?? ????? ???? ?????????? ??? ???????,? ???? ?? ??? ?????? ?? ??? ?????

?? ?????? ???? ????? ? ?????????, ??? ?? ???? ?????????? ????? ??????? ?? ?? ?????? ? ??????, ???????? ? ???? ????? ?? ???? ??????? ????? ??????. ??? ????? ????????? ??????, ? ?? ?? ?? ????? ?????????? ? ??????? ??????. ????? ???? ????? ?? ?? ????? ??????, ? ?? ?? ?? ???? ??????????? ? ??????? ?????? ?????.

????? ??, ??? ?? ?? ??????, ?? ?? ???? ???????????, ??? ?????? ?? ?? ????? ????????.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...