Ђуро Станивук Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Oduvijek sam se pitao kako bih mogao da definišem to njihovo "neznanje" kada je vožnja u pitanju . Hvala , Đuro . @@Mironosica, да ме неко не схвати погрешно...не мислим да су жене лоши возачи...моја сестра вози боље од мог брата и кума заједно... ствар је у томе да су веома круте у тумачењу непредвиђених ситуација а поготово код питања солидарности са другим учесницима у саобраћају... ...главна замерка женама возачима код којих сам приметио једну нелогичност, без изузетка, да улазе у закрчену раскрсницу...не знају да се понашају у гужвама... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Liberalna Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 @@Mironosica, да ме неко не схвати погрешно...не мислим да су жене лоши возачи...моја сестра вози боље од мог брата и кума заједно... ствар је у томе да су веома круте у тумачењу непредвиђених ситуација а поготово код питања солидарности са другим учесницима у саобраћају... ...главна замерка женама возачима код којих сам приметио једну нелогичност, без изузетка, да улазе у закрчену раскрсницу...не знају да се понашају у гужвама... To samo vazi za princeze i guske koje su ceo zivot parazitirale i kojima je ceo zivot bilo tetoseno, nema veze sa polom konkretno. Svako ko je cuvan pod staklenim zvonom je u bilo kakvoj verziji guzve sklon paranoji! Ovo je odgovor i Auroru dragana.b је реаговао/ла на ово 1 Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 To samo vazi za princeze i guske koje su ceo zivot parazitirale i kojima je ceo zivot bilo tetoseno, nema veze sa polom konkretno. Svako ko je cuvan pod staklenim zvonom je u bilo kakvoj verziji guzve sklon paranoji! Ovo je odgovor i Auroru рекао сам: "Без изузетка" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Vecina zena vozi "skolski" Potpuno si u pravu, voze k`o na poligonu, tj. kao da oko njih nema nikog... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Liberalna Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 рекао сам: "Без изузетка" Onda si grdno pogresio... to sto ti nisi imao prilike da upoznas ili vidis, ne znaci da ne postoje... Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Potpuno si u pravu, voze k`o na poligonu, tj. kao da oko njih nema nikog... grin.gif jel ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 nema gorih vozača od muškaraca ! pa još ako voze autobus ili kamion misle da su najjači na putu kompleks prve kategorije ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Zene mesaju strane a muskarci mesaju boje,mozda je to jedan od razloga. Jasno je da u Arabiji i tim zemljama voznja zenama nije zabranjena iz bezbednosnih razloga vec zato sto su kod njih zene oduvek bica drugog reda,aparati za radjanje dece i jelke za kicenje zlatnog nakita sa mirisom nafte Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 jel ? :jelenk11: R.Žiskar and cloudking је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Ја сматрам да не треба генерализовати ствари . Ја волим да седнем на место сувозача кад нека девојка вози, па да јој и покажем неке ствари око вожње ако затреба. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Onda si grdno pogresio... to sto ti nisi imao prilike da upoznas ili vidis, ne znaci da ne postoje... Нисам...ја то све пратим студиозно....то ми је једна од занимација док возим по граду...радим то задњих 10 година... Жена не разуме да иако имаш првенство, постоји случај када ћеш пропустити 3 возача који скрећу лево да иза њих двадесет возила не би стајало и чекало да ови никад не скрену лево и ослободе пут... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Danica Patrick: First Woman To Win a Major International Open-Wheel Race Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Невезано за пол ал некад помислим да је пола возача дрогирано. Ујутро кад идем до Цркве слабо приметим да људи дају жмигавац кад скрећу, коче у последњем моменту, на раскрсници улећу у кривини без прилагођавања брзине, пешаци нема шансе да пређу коловоз кад им престане зелено, код школе возе и преко 60 итд. Једино што је добро то је недеља, тад је ујутро скоро празан пут, мало који автомобил. Е кад се сетим, а у моје време није ни било горива и путеви су скоро били празни, мого си фудбала играти на асфалту... Чек мало ово није та тема :shocking: Срђан Ранђеловић, Deki992, Ђуро Станивук and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragana.b Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Жена не разуме да иако имаш првенство, постоји случај када ћеш пропустити 3 возача који скрећу лево да иза њих двадесет возила не би стајало и чекало да ови никад не скрену лево и ослободе пут... Ovo bas i nije tacno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragana.b Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 danica.jpg Danica Patrick: First Woman To Win a Major International Open-Wheel Race Oduvek sam znala da licim na neku dobru vozacICU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука