Гости Guest - . . .- Написано Новембар 27, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Ako među zrnima kave pronađete čovjeka u roku tri sekunde, desni dio mozga vam je nadprosječno razvijen. Ako vam treba do minute, prosječno je razvijen. Ako vam treba više od minute… Zaključite sami. Izvor: Magazin.ba / Dnevno.hr Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 što je ružan ! :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragana.b Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 10 sec. Nije tako lose. Никола Поповић and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Погрешно речно треба рећи лице човека а не човека. Олимп, Никола Поповић, Arsenija and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Оче, брате слатки, уби ме у појам. Изгледа да ја имам две леве половине мозга.....или.... уопште немам мозак Уууупссссс..... Повлачим реч. После Жељкове напомене, видех ћелу дотичног дасе. АлександраВ, Arsenija, Олимп and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Погрешно речно треба рећи лице човека а не човека. Jeste ja sam tražio čoveka ono celog, ali ipak sam možda za 3-5 sekundi uočio lice. E sad ne znam da li laže ovo ili onaj moj test što sam postavio tamo kaže da 81% koristim levi a 19% desni deo mozga ovde ispade da mi je desni nadprosečan. E sad šta je tek levi onda.... Баба, Neša_, kordun and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Човек затрпан под тоном кафе, а ви делите мозак на половине. Оће ли му ко помоћи, хришћани? Odahviing, YOKA, Лидија Миленковић and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Човек затрпан под тоном кафе, а ви делите мозак на половине. Оће ли му ко помоћи, хришћани? ti mu pomozi stavi mu taj tvoj šlem :D nana је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 2 секунде... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МиодрагМ Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Човек затрпан под тоном кафе, а ви делите мозак на половине. Оће ли му ко помоћи, хришћани? Без панике! Пржена је каХва, а глава босанска... (извор слике магазин.БА) RYLAH, Gordana . and YOKA је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 27, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Знао сам да ми имао паметне људе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 2 sek “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Погрешно речно треба рећи лице човека а не човека. Tačno tako......., nasla za 2 sec Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 27, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Ах, није добро да се прича где се налази, нека се људи труде Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Уз помоћ пријатеља, ради ми само екстерни хардмозак RYLAH је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука