Лапис Лазули Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Ако неко има фотографију у бољој резолуцији иконе Богородице Тројеруцице (хиландарске) али без окова,онква каква је испод наслкана у оригиналу,молим вас да је или поставите овде или да ми јавите у поруци. Хвала у напред. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Мада ми се чини да ово није оригинал.... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Има још оваквих икона,али све су оне копије,а мислим да оригинал без окова и украса,нико није фотографисао,из простог разлога што она стоји тако са украсима вековима у Хиландару,или бар од кад постоји фото апарат... Mironosica је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Хвала на труду Зосима.Ово је фоотографија оригиналне Тројеруцице испод окова и наравно да је фотографисана,али мени треба у макар дупло већој резолуцији од ове по могућству и више. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Заборавих да закачим фото. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 http://vizantijskeikone-ikonopisac.blogspot.com/ и овде... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Заборавих да закачим фото. Нашао сам само црно - белу у мало бољој резолуцији: Локација слике: http://www.icon-art.info/book_contents.php?lng=ru&book_id=41 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Ех а баш су ми боје важне. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Да ли неко случајно има е-mail манастира Хиландара? Или макар њихов websight? Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Да ли неко случајно има е-mail манастира Хиландара? Или макар њихов websight? http://www.hilandar.org/index.php?option=com_content&task=view&id=168&Itemid=149 http://www.hilandar.org/index.php?option=com_content&task=view&id=409&Itemid=168 Манастир Хиландар није повезан са Интернетом. Телефонски број манастира је +30 23770 23797. Због посебног режима живота у манастиру, богослужења и великог броја обавеза, ретка је прилика да ће вам бити одговорено на телефонски позив. Евентуално вам се може неко јавити у периодима од 10:30 до 11:00, као и од 13:00 до 13:30 часова по локалном времену.Много поузданији начин је да се пошаље допис манастиру телефаксом. Телефакс у манастиру је аутоматски и укључен је нон-стоп. Број му је +30 23770 23494. У допису ћете, осим молбе за благослов ради посете Хиландара, навести и следеће: 1. Презиме и име 2. Број пасоша (НЕ ТРЕБА СЛАТИ ФОТОКОПИЈУ ПАСОША) 3. Занимање 4. Датум доласка у Хиландар (уколико сте добили благослов за посету још неког светогорског манастира, пре манастира Хиландара, у том случају треба навести осим претходног и датум уласка на Свету Гору) 5. Телефон за контакт (због евентуалног договарања, у случају да брод због невремена или неког другог разлога тога дана не саобраћа, телефон треба да буде укључен по доласку у Урануполис) Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 :4869: Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука