w.a.mozart Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 У моје време се знало... antics је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 У моје време смо по целу ноћ играли сега мега драјв drvce, Manolis, Ђуро Станивук and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 A u moje vreme, televizor se gledao samo jednom dnevno i to uvece u 19.15 časova kada je bio crtani film na prvom kanalu. Deca, su se igrala žmurke, ćoravek bake, trule kobile, skrivanja, preskakali lastiš... Danas toga nema, današnja deca "pare" oči pored televizora, gledajući šuplje serije, šund neki od narodne muzike, a glavne igračke su im kompjuteri, laptopovi, i moderni mobilni telefoni. Tužno Ђуро Станивук, obi-wan and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 У моје време није било тужно Anti Palma Crew, Ђуро Станивук and antics је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 вриштим већ 10 минута http://www.tarzanija.com/u-moje-vreme-2/ feeble је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 On 27. 11. 2013. at 22:52, Жељко рече У моје време није било тужно Pa nije ni u moje. Ali u današnje - jeste Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 On 27. 11. 2013. at 22:52, Жељко рече У моје време није било тужно On 27. 11. 2013. at 22:57, Jelena 76 рече Pa nije ni u moje. Ali u današnje - jeste Да нисте у ваше време били млади? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 On 27. 11. 2013. at 23:01, feeble рече Да нисте у ваше време били млади? Za Vašu informaciju, još uvek sam mlada :) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 On 27. 11. 2013. at 22:48, Jelena 76 рече Deca, su se igrala žmurke, ćoravek bake, trule kobile, skrivanja, preskakali lastiš... U moje vreme maltretirali smo decake koji su preskakali lastis. Ђуро Станивук, GeniusAtWork, obi-wan and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 E, a u moje vreme se deca nisu radjala sa diplomom. Manolis, Караконџула and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 On 27. 11. 2013. at 23:09, drvce рече U moje vreme maltretirali smo decake koji su preskakali lastis. I u moje, i zvali ih pogrdnim imenima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 У моје време кад дођеш у Цркву где те бабе поставе ту стојиш до краја. И још ти на сваких 5 минута друга баба говори да се помериш мало или према олтару или према вратима, све по правилима службе. Ниси мого да приђеш попу и да га гњавиш пола сата са глупим питањима ко сад. Него прво питаш надлежну задушну бабу да пита Пају продавца свећа да он пита Милутина појца да ли господин доступан минут два зарад исповести, духовног савета, молитвеног правила, благослова за пост на води и лебу, и још да закажеш крштење комшијине бебе. И то све наравно у минут два. Ако ниси био способан да срочиш то за минут два ништа брате оде поп на врата и видиш га тек следеће недеље и то ако... kordun, Silence , YOKA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 U moje vreme imao sam drugara (još uvek smo drugovi) iz srednje koji je samouvereno započinjao sa "U moje vreme..:" i priču smeštao u period 1942-1945. Neverovatna stvar sa kojim uverenjem je on pričao, da ga ne znam i da je jedno 70-ak godina stariji, poverovao bi mu čovek.Beše to davne 2007-2011 Лидија Миленковић and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 U moje vreme nije bilo achivementa u igricama. Плутон, obi-wan and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 u moje vreme nije bilo u moje vreme antics је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука