w.a.mozart Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 u moje vreme nisi mogo da čuješ reč - integralno- al je bilo crnog hleba u radnjama... sad ga nema nigde - samo farba feeble је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 У моје време кад би неко стајао у центру града непомично по три сата и ћутао, мислили би да нешто није у реду са њим. Сад се то зове огледало. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 У моје време људи су били сиромашни , али били су срећнији него сада јер за боље нису знали. Столе and Jelena 76 је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 U moje vreme su svi govorili - dobar dan- a sad svi govore -zdravo- što me izludjuje... neki kažu i -ćao- Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 U moje vreme ljudi su se gledali u oči kad razgovaraju, a u današnje gledaju u monitor ( Караконџула, Столе and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 A u moje vrijeme smo imali više vremena. Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 У моје време форуми нису ни постојали. Сад не само да постоје већ се мењају у реалном времену. Некако ми је то нереално.. :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука