kordun Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Јел зна неко гдје се могу набавити употребљиви пројектни планови наших најпознатијих храмова у сврху рађења 3Д модела храма или макета? Ако неко нешто пронађе,замолио бих га да постави у ову тему. Тања1, Istochnik and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Парохија горнјокарловачка НАЦРТИ САБОРНОГ ХРАМА Св.оца Николаја Тања1, Ромејац, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Тања1, Ромејац and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Срђан Ранђеловић, Ромејац and Тања1 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Тања1, Срђан Ранђеловић and Ромејац је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Срђан Ранђеловић, Тања1 and Ромејац је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Срђан Ранђеловић and Ромејац је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Млађони, Срђан Ранђеловић and Ромејац је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 У Републичком заводу за заштиту споменика културе са седиштем у Београду, налази се Централни регистар непокретних културних добара са територије Републике Србије. Уз Централни регистар се чува обавезна и додатна документација о сваком непокретном културном добру. Документација се састоји од текстуалне, техничке и фото документације споменика.Право на увид у документацију имају сви заинтересовани грађани. kordun, Ромејац and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Hvala ti za informaciju! YOKA је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Hvala ti za informaciju! Уђи на сајт њихов и на рубрици "наша издања" имаш у пдф формату њихов фантастичан часопис Саопштења, прелистај и наћи ћеш шта те интересује. А сва та издања имаш у продаји код њих и цене су симболичне и крећу се до 200 дин максимално. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Занимљива тема...ако се сме знати, какав је пројекат у питању? Питам, јер се бавим 3Д моделовањем и рендеровањем....хвала унапред.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Занимљива тема...ако се сме знати, какав је пројекат у питању? Питам, јер се бавим 3Д моделовањем и рендеровањем....хвала унапред.. Nikakv projekat brate i ja se bavim isto time iz hobija ima u tome bar 10 godina staza... Znas i sam kao modelar da su nam dragocjeni ovi "blue-printovi",pa i onima koji rade makete,ja imam u planu da radim nesto slicno za svoju dusu,pa mi je palo na pamet da otvorim ovu temu ... Nego brate sta koristis od softwera i jel radis to profesionalno,za lovu ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Хвала вам браћо на информацијама, већ дуго трагам за овим. Много сте ми помогли и сматрајте ме дужником! kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука