Срђан Ранђеловић Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Једна од најживописнијих Јеванђељских прича које се читају на Светим Литургијама, јесте она која је прочитана у недељу 24. новембра, уочи Божићног поста, прича о Лазару и богаташу. Шта је претходило а шта происходи из овог дела Јеванђеља по Луки, како се може читати свето Јеванђеље и како о њему промишљати - надахнуто говори отац Игор Батес из манастира Светог Архангела Гаврила у Земуну и вероучитељ у Ваздухопловној школи на Дорћолу. http://www.slovoljubve.com/sites/default/files/96/13/11/251113_rec_pastira_o_igor_bates_64kbps.mp3 Слово Љубве Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Slusao sam jutros dobar deo u kolima na radiju, dosta onako kontroverzno. Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Новембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 @@draganzzz, Ја јш увек слушам. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 elem, o.Igor sam kaze da je sve ovo dosta kontroverzno. Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука