Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Moj Krst zajrone oprašta smrtne grehe! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 On 25. 11. 2013. at 0:48, zuti car рече Ko jos ide u grad uvece sa kartonom jaja u gepeku ? Pa dobro zar taj sto je pisao ovo stvarno misli da su svi retardirani .Ko normalan ostavlja karoton jaja da prenoci u gepeku ? Неко ко има квочку да лежи на јајима.. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 On 25. 11. 2013. at 0:24, Никола Поповић рече Бог кога ми исповедамо не може да због подсмеха убије неког, јер зашто би Онај који је стварао и даје безрезервну љубав то учинио? Често заборављамо на слободу која нам је дата, и како се служимо том слободом, они су настрадали јер су такве биле околности (алкохол могуће, неприлагођена брзина, жеља да се докажу...) нажалост, својом немарношћу су изгубили животе.. Нема разлога да сумњаш да је Бог добар, јер у основи свега, нама је јако тешко да поверујемо да је Он заиста добар. Нека им је лака земља, а Бог драги нека прими њихове душе и опрости им сваки грех. Никола царе :good2: Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Brate opšte se ne slažem ovakve priče izmišljene mogu da budu samo na zlo. Baš je Isus Hristos dao znak sa 30 jaja da je sačuvao svoj obraz tako što je dopustio da 4 mlade duše ostanu bez Njegove pomoći, jer su se ismejavali nečemu o čemu nisu dobro ni razmislili. Da su barem 4 andjela čuvara našli u tom gepeku a ne 30 jaja. Šta je sa vama? Priča nema pouku. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 On 25. 11. 2013. at 3:15, Zayron рече A ovo se već ne može nazvati ni hoaxom a ni izmišljotinom, kako vidiš nije problem u "bogovima" već samo u ljudima. Budisti bi tome rekli "loša karma", kako do šume zoveš, tako se iz šume odziva. Oni još pri tom u nikakve bogove ni ne vjeruju niti ih kakve obožavaju pa im ne možeš imputirati religioznost nekakvu. Pa šta misliš Drvce, šta bi to moglo bit? People Who Died For Mocking God Zapazam da su ljudi iz ovog videa imali jos jednu vaznu zajednicku karakteristiku: svi su imali po tacno jedan nos na sred lica! Svako ko ima nos na glavi rizikuje da ga odnese nesrecni slucaj ili kakva grozna bolestina. U filmu fali i Christopher Hitchens, koji je bio teski lajavac, a zavrsio celav, iznemogao i u bolovima od rakcine i raznih hemoterapija. Primecujem da je i C.H. spadao u rizicnu grupu jer je imao nos (makar na slikama, nikad ga nisam video uzivo). Takodje je ocekivano da ljudi brane svoje stavove i uverenja i da ismevanje dozivljavaju kao neprijatnost koju zele da prevazidju. Ocekivano je i da vide pravilnosti i veze kojih nema u realnosti. Ismevanje ljudi je mnogo gore nego ismevanje bogova, pogotovo kad se uzme u obzir neunistivost drugih i sva ranjivost i sujeta prvih. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 On 25. 11. 2013. at 18:26, drvce рече Zapazam da su ljudi iz ovog videa imali jos jednu vaznu zajednicku karakteristiku: svi su imali po tacno jedan nos na sred lica! Zato je najbolje, najpravednije i najispravnije kad si svako sam iz tog videa odnese ponaučeni kakvo hoće, svi imaju jedan nos posred lica ali prema učenju Crkve neki završavaju u raju a neki opet u paklu pa im ne pomože ni nos posred lica a ni oko posred čela ko Kiklop kad bi ga svi imali da budu isti. Svako ima dosta svog zdravog razuma da si stvori nekakav zaključak za sebe, što reče Dekart, razum je najpravednije podijeljena stvar na svijetu, niko se ne žali da ga je dobio premalo. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 On 25. 11. 2013. at 18:34, Zayron рече Zato je najbolje, najpravednije i najispravnije kad si svako sam iz tog videa odnese ponaučeni kakvo hoće, svi imaju jedan nos posred lica ali prema učenju Crkve neki završavaju u raju a neki opet u paklu pa im ne pomože ni nos posred lica a ni oko posred čela ko Kiklop kad bi ga svi imali da budu isti. I ne samo iz tog videa, uopstio bih ovo koliko je maksimalno moguce. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 On 25. 11. 2013. at 18:41, drvce рече I ne samo iz tog videa, uopstio bih ovo koliko je maksimalno moguce. Ja to imam u svojoj porodici. Moja sestra, u srednjoj školi zapala u društvo narkomana, iz toga se izvukla tek poslije skoro 20 godina narkomanskog staža. Nije nas htjela poslušat nas koji smo ju preklinjali da se kloni njih i takvog tog svog društva. Nikad pa ni tada kao narkomanka nije psovala Boga, uvijek joj je vila mrska bogopsovka, molila mu se da joj pomogne. A pomogao joj je. Danas ima normalan život i kćerku. A njen muž, isto narkoman, nikad nije imao volju promjenit se, samo mislio o tome kako će obit apoteku, pokrast nekog kako bi dobio pare za drogu, sjedio zbog provala u apoteke i samoposluge nekoliko puta u zatvoru, u nekoliko navrata, sve zajedno preko 5-6 godina, možda i više, to zna sestra koliko tačno. Sada je mrtav kao i naprosta većina njenih narkomanskih prijatelja, zavisnika s kojim se tada družila, samo nekoliko pet-šest od njih dvadesetak ih je još i danas živo. Meni za te stvari ne trebaju nikakva videa izmišljena ili neizmišljena, ja to imam sve uživo. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 On 25. 11. 2013. at 19:07, Zayron рече Ja to imam u svojoj porodici. Moja sestra, u srednjoj školi zapala u društvo narkomana, iz toga se izvukla tek poslije skoro 20 godina narkomanskog staža. Nije nas htjela poslušat nas koji smo ju preklinjali da se kloni njih i takvog tog svog društva. Nikad pa ni tada kao narkomanka nije psovala Boga, uvijek joj je vila mrska bogopsovka, molila mu se da joj pomogne. A pomogao joj je. Danas ima normalan život i kćerku. A njen muž, isto narkoman, nikad nije imao volju promjenit se, samo mislio o tome kako će obit apoteku, pokrast nekog kako bi dobio pare za drogu, sjedio zbog provala u apoteke i samoposluge nekoliko puta u zatvoru, u nekoliko navrata, sve zajedno preko 5-6 godina, možda i više, to zna sestra koliko tačno. Sada je mrtav kao i naprosta većina njenih narkomanskih prijatelja, zavisnika s kojim se tada družila, samo nekoliko pet-šest od njih dvadesetak ih je još i danas živo. Meni za te stvari ne trebaju nikakva videa izmišljena ili neizmišljena, ja to imam sve uživo. Ne zelim da komentarisem toliko licne stvari, imam utisak da bih samo mogao stetu da napravim. Vec smo se slozili u prethodnom postu. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука