Тавита Написано Јануар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ???? рече: ??? ???? ?? ??????? ???????????, ? ??? ?? ?????? ??????? ? ??? ??????. ????. ?? ??? ? ??? ??????????? ??? ? ?????????, ? ????????, ???????????? ?? ?? ??????? ?? ?? ??????? ????????? ?? ??.. ????..???? ????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Generalissimus Schmetterling рече: ?? ????? ?? ????? ???????? ?????? ??? ????? ?????: karadjordje рече: ????? ????? ???????? ? ???? ?? ?? ?????? ???? ?? ?? ???? ?? ?????? ???????????? ?? ????? ?? ?? ??? ?? ?? ???????????. ????? ?? ??????? ??? ??????? ?? ?? ??? ??????? ????? ?????. ?? ???????,? ???? ??????? ??? ????.???? ?? ???? ????? ?? ?? ???? ? ???????? ?? ???? ??? ??? ?????? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ? ??? ??? ??? ??? ???????: karadjordje рече: ??????????/?????????? ?? ???????? ?????????.????? ??????????,???????? ? ???????????. ?????????? ?? ?? ???? ??????,???????? ?? ?????????????-?? ??? ????? ?????? ???? ? ?? ?? ??? ``????????``,? ??????????? ?? ??? ??? ?? ??????? ?????:``?? ??? ???? ?????,??? ??? ??? ?? ? ?? ???``. ????,????? ?????????? ??? ????????? ?????????? ? ????? ?? ????? ??? ???????? ?? ???????????? ????? ???????????-??? ?? ?????????? ??? ??? ????? ?? ?????????? ? ?????????????. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Људи, као и у свакој полемици међу добрим људима Србије, ви исто мислите, али се различито изражавате... 0104_cheesy Опуштено само, време показује своје, а на крају Црква остаје `Ајте на пиво ! :smiley: "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Зашто у колизији? Мени је драго ако тако мислиш. Ја сам само цитирао поруку, која у поприличној мери одговара мом ставу. А што се ових "екуменизама" и њихове класификације тиче: тај православни екуменизам можемо да спроводимо са католицима исто као што можеш да плешеш танго са неким ко инсистира да плеше самбу. Е то је проблем Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Lion рече: ????, ??? ? ? ?????? ???????? ???? ?????? ?????? ??????, ?? ???? ???????, ??? ?? ????????? ??????????... 0104_cheesy ???????? ????, ????? ???????? ?????, ? ?? ????? ????? ?????? `???? ?? ???? ! :smiley: ?? ???????? ??? ????????! 0104_cheesy Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Generalissimus Schmetterling рече: ????? ? ????????? ???? ?? ????? ??? ???? ??????. ?? ??? ???? ??????? ??????, ???? ? ??????????? ???? ???????? ??? ?????. ? ??? ?? ???? "???????????" ? ?????? ????????????? ????: ??? ??????????? ?????????? ?????? ?? ?????????? ?? ?????????? ???? ??? ??? ????? ?? ?????? ????? ?? ????? ?? ????????? ?? ????? ?????. ? ?? ?? ??????? ?? ??????????? ?? ??????????? ? ? ??????????? ?? ???? ?????? ?????? ???.?? ????? ?? ?????? ????????? ?? ?????????????? ??? ? ?????. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 karadjordje рече: Generalissimus Schmetterling рече: ????? ? ????????? ???? ?? ????? ??? ???? ??????. ?? ??? ???? ??????? ??????, ???? ? ??????????? ???? ???????? ??? ?????. ? ??? ?? ???? "???????????" ? ?????? ????????????? ????: ??? ??????????? ?????????? ?????? ?? ?????????? ?? ?????????? ???? ??? ??? ????? ?? ?????? ????? ?? ????? ?? ????????? ?? ????? ?????. ? ?? ?? ??????? ?? ??????????? ?? ??????????? ? ? ??????????? ?? ???? ?????? ?????? ???.?? ????? ?? ?????? ????????? ?? ?????????????? ??? ? ?????. ? ???? ?? ?? ????? :smiley: Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Ви сте со свијету,ако со бољутави чиме ће се свиет осолити,и,да се свијетле дјела наша пред људима и да прославимо Оца који је на небесима.Тако се то ради pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 karadjordje рече: ?? ??? ?? ???????,??? ?? ???????? ???? ?? ?? ????? ???????,?,?? ?? ???????? ????? ???? ???? ?????? ? ?? ?????????? ??? ???? ?? ?? ????????.???? ?? ?? ???? ? ?? ?? ????? ?? ??? ?? ??????? ???? ?? ?? ???????? ? ?????????. ??? 1414_feel Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Из текста који је Тавита поставила баш сам се изненадио, лукаво 1414_feel . Мислим поклони и те ствари знају они да ми нисмо баш имуни на поклоне хехехе Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Па ето,то је пракса,стално сведочење. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 karadjordje рече: ?? ??? ?? ???????,??? ?? ???????? ???? ?? ?? ????? ???????,?,?? ?? ???????? ????? ???? ???? ?????? ? ?? ?????????? ??? ???? ?? ?? ????????.???? ?? ?? ???? ???? ????? ?????????? ?? ????, ?? ?? ?? ???? ?? ???? ?? ??????? ?????? 1414_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 karadjordje рече: ?? ???,?? ?? ??????,?????? ?????????.? ?? ??? ????! ????????? ?????? ???????? ?? ????, ? ?? ?????? ?? ????? ????? ? ???? ?? ?? ??????? 0104_cheesy??? ????? ?? ?? ????? ?? ????? ???? ????? ? ???, ???? ?? ?? ???? ???? ???? ???????. Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 џаба солити,кад ликови попут овог шметерлинга забибере... Свакога дана у сваком погледу све више напредујем,свакога дана... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука