Jump to content

О сједињењу православне и римокатоличке цркве

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 160
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Generalissimus Schmetterling рече:

?? ????? ?? ????? ???????? ?????? joooj

??? ????? ?????:

karadjordje рече:

????? ????? ???????? ? ???? ?? ?? ?????? ???? ?? ?? ???? ?? ?????? ???????????? ?? ????? ?? ?? ??? ?? ?? ???????????.

????? ?? ??????? ??? ??????? ?? ?? ??? ??????? ????? ?????.

?? ???????,? ???? ??????? ??? ????.???? ?? ???? ????? ?? ?? ???? ? ???????? ?? ???? ??? ??? ??????

Подели на овим сајтовима

? ??? ??? ??? ??? ???????:

karadjordje рече:

??????????/?????????? ?? ???????? ?????????.????? ??????????,???????? ? ???????????.

?????????? ?? ?? ???? ??????,???????? ?? ?????????????-?? ??? ????? ?????? ???? ? ?? ?? ??? ``????????``,? ??????????? ?? ??? ??? ?? ??????? ?????:``?? ??? ???? ?????,??? ??? ??? ?? ? ?? ???``.

????,????? ?????????? ??? ????????? ?????????? ? ????? ?? ????? ??? ???????? ?? ???????????? ????? ???????????-??? ?? ?????????? ??? ??? ????? ?? ?????????? ? ?????????????.

Подели на овим сајтовима

Људи, као и у свакој полемици међу добрим људима Србије, ви исто мислите, али се различито изражавате...  0104_cheesy

Опуштено само, време показује своје, а на крају Црква остаје  joooj

`Ајте на пиво !  :smiley:

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Зашто у колизији? Мени је драго ако тако мислиш.

Ја сам само цитирао поруку, која у поприличној мери одговара мом ставу.

А што се ових "екуменизама" и њихове класификације тиче: тај православни екуменизам можемо да спроводимо са католицима исто као што можеш да плешеш танго са неким ко инсистира да плеше самбу. Е то је проблем  joooj

Цитат
Следећи пут нечији цитат у потпису-бан
Подели на овим сајтовима

Lion рече:

????, ??? ? ? ?????? ???????? ???? ?????? ?????? ??????, ?? ???? ???????, ??? ?? ????????? ??????????...  0104_cheesy

???????? ????, ????? ???????? ?????, ? ?? ????? ????? ??????  joooj

`???? ?? ???? !  :smiley:

?? ???????? ??? ????????!  0104_cheesy
  Цитат
Подели на овим сајтовима

????? ? ????????? ???? ?? ????? ??? ???? ??????.

?? ??? ???? ??????? ??????, ???? ? ??????????? ???? ???????? ??? ?????.

? ??? ?? ???? "???????????" ? ?????? ????????????? ????: ??? ??????????? ?????????? ?????? ?? ?????????? ?? ?????????? ???? ??? ??? ????? ?? ?????? ????? ?? ????? ?? ????????? ?? ????? ?????. ? ?? ?? ???????  joooj

?? ??????????? ?? ??????????? ? ? ??????????? ?? ???? ?????? ?????? ???.?? ????? ?? ?????? ????????? ?? ?????????????? ??? ? ?????.

Подели на овим сајтовима

karadjordje рече:

????? ? ????????? ???? ?? ????? ??? ???? ??????.

?? ??? ???? ??????? ??????, ???? ? ??????????? ???? ???????? ??? ?????.

? ??? ?? ???? "???????????" ? ?????? ????????????? ????: ??? ??????????? ?????????? ?????? ?? ?????????? ?? ?????????? ???? ??? ??? ????? ?? ?????? ????? ?? ????? ?? ????????? ?? ????? ?????. ? ?? ?? ???????  joooj

?? ??????????? ?? ??????????? ? ? ??????????? ?? ???? ?????? ?????? ???.?? ????? ?? ?????? ????????? ?? ?????????????? ??? ? ?????.

? ???? ?? ?? ?????  :smiley:
  Цитат
Подели на овим сајтовима

Ви сте со свијету,ако со бољутави чиме ће се свиет осолити,и,да се свијетле дјела наша пред људима и да прославимо Оца који је на небесима.Тако се то ради  joooj

Подели на овим сајтовима

karadjordje рече:

?? ??? ?? ???????,??? ?? ???????? ???? ?? ?? ????? ???????,?,?? ?? ???????? ????? ???? ???? ?????? ? ?? ?????????? ??? ???? ?? ?? ????????.???? ?? ?? ????  joooj

? ?? ?? ????? ?? ??? ?? ??????? ???? ?? ?? ???????? ? ?????????. ???  1414_feel
  Цитат
Подели на овим сајтовима

Из текста који је Тавита поставила баш сам се изненадио, лукаво  1414_feel .

Мислим поклони и те ствари знају они да ми нисмо баш имуни на поклоне хехехе  joooj

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

karadjordje рече:

?? ??? ?? ???????,??? ?? ???????? ???? ?? ?? ????? ???????,?,?? ?? ???????? ????? ???? ???? ?????? ? ?? ?????????? ??? ???? ?? ?? ????????.???? ?? ?? ????  joooj

???? ????? ?????????? ?? ????, ?? ?? ?? ???? ?? ???? ?? ??????? ??????  1414_feel

Подели на овим сајтовима

karadjordje рече:

?? ???,?? ?? ??????,?????? ?????????.

? ?? ??? ????! ????????? ?????? ???????? ?? ????, ? ?? ?????? ?? ????? ????? ? ???? ?? ?? ???????  0104_cheesy

??? ????? ?? ?? ????? ?? ????? ???? ????? ? ???, ???? ?? ?? ???? ???? ???? ???????.  joooj

Цитат
Подели на овим сајтовима

џаба солити,кад ликови попут овог шметерлинга забибере...

Свакога дана у сваком погледу све више напредујем,свакога дана...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...