Ромејац Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Прилог Јоване Јованчић на РТС-у о фејсбуку: Лајкови на Фејсбуку утичу на популарност у школи! Социјалне мреже имају све већи утицај на тинејџере, који на основу похвала и увреда стичу одређени статус међу вршњацима. Дружељубивост и непажња на друштвеним мрежама обрадоваће најпре оне који ће их и злоупотребити. Последице су, у најбољем случају, увреде и понижавајући коментари. На социјалним мрежама на позив за пријатељство углавном се одговара са „прихватам“, а оваква пријатељства су не само уобичајена, већ често и врло пожељна. Наставак Andre Williams, Караконџула, feeble and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 ХОћеш да видиш моје слике са мора Драгана Милошевић and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 мало лајкирам мало нокте калирам Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Ja sam jov vec uputio zahtev Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Sad pogledah imam 1030 prijatelja, da se razumemo ne prihvatam svakojaka priateljstva. Postoje određeni kritereijumi: 1. Ako si muško moram lično da ste znam. 2. Ako si žensko moraš ili lično da te znam ili da budeš zgodna itd, znate šta mislim. A što se tiče lajkova i sličnih gluposti niki kome šta lajkujem niti šta kačim na zid pa da neko može meni da lajkuje. Караконџула and Candy Butcher је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Sad pogledah imam 1030 prijatelja, da se razumemo ne prihvatam svakojaka priateljstva. Postoje određeni kritereijumi: 1. Ako si muško moram lično da ste znam. 2. Ako si žensko moraš ili lično da te znam ili da budeš zgodna itd, znate šta mislim. A što se tiče lajkova i sličnih gluposti niki kome šta lajkujem niti šta kačim na zid pa da neko može meni da lajkuje. Ал` не можеш ти све кроз себе да гледаш. Ти можеш, тј.исправније је рећи умијеш да контролишеш кога прихваташ у пријатеље и шта ћеш да окачиш, али већина то не ради и управо је оваква генерална слика фесјбукаша. Притом, овјде је акценат стављен на школарце. Док ми је био жив фб ја сам имао само 70ак пријатеља(а имам бар тродупло више познаника само из насеља у коме живим, да не говорим за шире), ако ми ниси пријатељ ниси могао да ми видиш ниједну слику, нити пријатеље, на зиду нисам ништа качио, а рецимо моји братанићи, значи то су клинци од 11, 12 година, имају по 500 пријатеља! Кад год чују неки виц или нешто занимљиво, одмах се то окачи да сви други виде. Али, они су се само прилагодили окружењу. У почетку сам хтио да им забраним фб док барем мало не стасају, али сам увидио да ће имати контра ефекат. Срећом више их занима фудбал и дружење са дјецом из комшилука, али нису бројни такви примјери. Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Odgledao sam ovaj prilog davno nekad , kad je premijerno prikazivan na TVu . Sjajan način da se u praksi pokaže kako je face glupost . "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука