мирођија Написано Септембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2010 Слава Ти Боже на небесима, највећом славом прослављаш миљенике своје! greengrin 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2010 Управда, algabacaju greengrin klapklap 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 18, 2010 Хвала Управда много! 0110_hahaha Знам да се понављам...мирођија, ти то вештије радиш. Мени ови снимци и слике које поставља Управда, улепшавају дане. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2010 Хвала Управда много! 0110_hahaha Знам да се понављам...мирођија, ти то вештије радиш. Мени ови снимци и слике које поставља Управда, улепшавају дане. 4chsmu1 Да, Оља, у праву си, заиста ми улепшавају дане,и као када треба да пређем улицу па ми неко постави семафор са огромним зеленим светлом, и ја онда надалеко видим да смем полако, са миром да пређем улицу, иако сам туда много пута прешла, али увек са опрезом... hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 18, 2010 Шта би смо ми једни без других? 0110_hahaha 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
раб.аџија Написано Септембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2010 их, немојте сестре моје драге тако 0110_hahaha све што је постављено, већ је нечијим трудом било на интернету. Ја то само копирам... Иштите, и даће вам се; тражите, и наћи ћете; гуглајте, и отвориће вам се 0110_hahaha facenew22222222 ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 18, 2010 Прелепе фотографије , свака част Свима facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 их, немојте сестре моје драге тако crvenilo све што је постављено, већ је нечијим трудом било на интернету. Ја то само копирам... Иштите, и даће вам се; тражите, и наћи ћете; гуглајте, и отвориће вам се 4chsmu1 1405_love 1405_love Ја сам дуго гуглала сама, (мислим на то да нисмо знали једни за друге) - а сад - све нас је више, и што нас је више, то је лепше. Божија благодат, како се радујем! :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Баћушка Серафим, моли Бога за све нас! pravopop kolo2 Bogorodicaaaaaa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 “Srce Hrišćanina treba da ljubi sve što je prihvatila i zavolela Sveta Crkva. Ispunjavaj ono što je Crkva odredila na sedam Vaseljenskih Sabora. Teško čoveku koji i jedno slovo doda ili oduzme.” (Sveti Serafim Sarovski Čudotvorac) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука