Raymond Red Reddington Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 БРИСЕЛ: Србија не треба да буде примљена у ЕУ док не обезбеди територијалну аутономију Мађарима Посланица Европског парламента Кристина Морваи изјавила је данас да Србија не треба да буде примљена у Европску унију док не обезбеди територијалну аутономију Мађарима у Војводини и не реши питање њихових људских права. Морваи је заједно са послаником екстремно десничарске партије Јобик из Мађарске Тамашом Гауди-Нађом и представницима мађарске националне заједнице из Војводине организовала Јавно слушање о повредама права Мађара у Војводини у седишту Европског парламента у Стразбуру, пренео је портал Војводина данас (Војдошаг Ма). Како је Морваи навела, циљ скупа је да увери Владу Мађарске и посланике Европског парламента да се пријем Србије у ЕУ не може подржати све док се Мађарима у Војводини не обезбеди територијална аутономија и док физички напади на Мађаре и кршење људских права у Србији не буду окончани. Председник Удружења за заштиту права војвођанских Мађара “Аргус” Антал Бозоки рекао је на саслушању је да је у Србији неопходно доношење закона о правима националних мањина и примени међународних уговора. Бозоки је истакао и потребу што ранијег остваривања “територијалне националне аутономије и персоналне аутономије”. Председник Мађарског грађанског савеза Ласло Рац Сабо рекао је да ће Влада Мађарске “учинити судбоносни грех” уколико буде слушала поруке политичке партије Савез војвођанских Мађара (СВМ) из Војводине, јер ће тако стећи утисак “да је у случају Мађара у Јужним крајевима све у најбољем реду”. “СВМ живи у потпуној српској зависности. Дат је историјски тренутак када би Мађарска могла да примени вето у процесу прикључивања Србије ЕУ захтевајући самоопредељење на основу субјективног права за народ који живи на отцепљеним територијама”, рекао је Рац Сабо. На скупу је приказан документарни филм под насловом “Кривац од жртве?” у којем су приказани напади на Мађаре у Војводини, са посебним освртном на случај “нових темеринских момака” који су у притвору више од годину дана након туче у кафани. На скупу су били присутни и посланик Народне странке из Ердеља (Трансилваније) Ласло Текеш и већи број посланика Европског парламента из Велике Британије и Италије. (Бета) „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ова ларма што је дигнута много ме изненађује! Volim_Sina_Bozjeg and nana је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ma da li i kada će Srbija u EU odlučiće Nemačka. Sve drugo su priče za malu decu. A ovo nam se dešava jer nam je ugled zemlje tu negde oko nule, gde i stoji zadnjih 20 i kusur godina. Zato i svi okolo gledaju kako da se malo ogrebu o nas ako mogu... nana је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Зато некога треба згазити као буба швабу.. па ће мало охану.... Crveni Baron and zuti car је реаговао/ла на ово 2 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Чисто да се разумемо ова партија испред које излази ова нацисткиња, је партија која има неких 10 % гласова у Хунгарији, и у питању су евроскептици. Дакле никаква "политика" већ једна луда нацисткиња лупа глупости... Уз то сада читам риба има антисемитистчке изјаве и сличне глупости... стварно идиотски ко све може да седне у тај парламент... толико је тал палеманет небитан.. хахахаха nana and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Најјаче када жена из партије која је нацистичка и партија евроскептицизма хахахаха прети неком против уласка у унију хахахахахах .... велика ствар..... Није зезање,баш јуче гледах емисију где се Лепен (Фра) ,Холандски,и Скандинавски десничари удружују у једно крило при ЕУ,да би заједно наступали... Чини ми се да фашизам опет захвата Европу.... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Није зезање,баш јуче гледах емисију где се Лепен (Фра) ,Холандски,и Скандинавски десничари удружују у једно крило при ЕУ,да би заједно наступали... Чини ми се да фашизам опет захвата Европу.... Они могу да лупетају по парламенту шта оће - нико њих ништа не пита - ни у матичним земљама. Морам баш да погледам како уопште они доспевају до овог пармалемнта. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Они могу да лупетају по парламенту шта оће - нико њих ништа не пита - ни у матичним земљама. Морам баш да погледам како уопште они доспевају до овог пармалемнта. Мислим да све парламентарне странке својих земаља,морају имати представнике у ЕУ парламенту... Млађони and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Mala nacistkinja.. http://en.wikipedia.org/wiki/Krisztina_Morvai Позива на антисемитизам, а овамо се шатро бори за права жена... који лицемер и нечовек... не знам шта се уопште њене вести прено се овде. Мислим да све парламентарне странке својих земаља,морају имати представнике у ЕУ парламенту... Тако и заглаве овакви ретарди.. пређу цензус и ето могу да лупетају по парламенту .... Нема бриге, може ова нацисткиња да просипа своје нацистичке глупости колико хоче.. сада сам гледао .. националистичка десница је јако слаба у пармалемту... проблем је што је "лево крило" јако у парламенту.. почиењем и ја да постајем евроскептик због оволиких црвених... Црвено комунисти, светлије црвено социјалисти, плави и светло плави центристи... ови нараџасти евроскептици и десничари, жути либелари... зелени.. зелени.. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 E, al' pazi ti ovu drskost: .Председник Мађарског грађанског савеза Ласло Рац Сабо рекао је да ће Влада Мађарске “учинити судбоносни грех” уколико буде слушала поруке политичке партије Савез војвођанских Мађара (СВМ) из Војводине, јер ће тако стећи утисак “да је у случају Мађара у Јужним крајевима све у најбољем реду”. “СВМ живи у потпуној српској зависности. Дат је историјски тренутак када би Мађарска могла да примени вето у процесу прикључивања Србије ЕУ захтевајући самоопредељење на основу субјективног права за народ који живи на отцепљеним територијама”, рекао је Рац Сабо. Znači ne treba slušati Mađare koji žive u Srbiji (južnim krajevima/otcepljenim teritorijama), jer oni pričaju samo ono što im Srbi dozvole da kažu Млађони and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Проблем у Војводини, у којој сам иначе одрастао, могу да створе само овакви политичари. Само се надам да онај део народа који се лако да изманипулисати неће насести. Одрастао сам у мешовитој средини, у мешовитом браку и васпитан да поштујем све људе. Осећам да део мене још живи тамо и не верујем да неко може креирањем проблема да гази вредности које ни сами нису свесни. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Znači ne treba slušati Mađare koji žive u Srbiji (južnim krajevima/otcepljenim teritorijama), jer oni pričaju samo ono što im Srbi dozvole da kažu То је зато што она јадна за ове глупости ни у матичној мађарској има подршку колико лдп у Србији.. ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Steta sto nema ni izvor linka odakle uzeto... ko vise veruje novinarima, u ova doba kad su robovi onih koji su na celo “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Steta sto nema ni izvor linka odakle uzeto... ko vise veruje novinarima, u ova doba kad su robovi onih koji su na celo (Бета) Nikolajj је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Steta sto nema ni izvor linka odakle uzeto... ko vise veruje novinarima, u ova doba kad su robovi onih koji su na celo Вест је само пренета... али нема никакве везе са европском нити мађарском политиком.. да је неко написао - Мађарска опозиција која има 10 % гласова изјављује - онда ником не би било заниљиво да чита ову вест... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука