Аљонка Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Nema veze sa pravoslavljem ali ipak vazno... za sve vozace! Policija je od danas pocela akciju prikupljanja para za budzet. Verovali ili ne, ako nemate potpis u vozackoj (vas potpis- levo od vase slike) uzece vam 5 000 din!!! Kome god sam danas rekla niko nije imao taj potpis... dakle, olovke u ruke... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 УУууууу ал им је то безвезе... crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Nema veze sa pravoslavljem ali ipak vazno... za sve vozace! Policija je od danas pocela akciju prikupljanja para za budzet. Verovali ili ne, ako nemate potpis u vozackoj (vas potpis- levo od vase slike) uzece vam 5 000 din!!! Kome god sam danas rekla niko nije imao taj potpis... dakle, olovke u ruke... ???? ?? ????? ?????? ? 0104_cheesy Ne! Moj tata celo jutro obavestava sve poslovne prijatelje koji su ga zvali, usput im pomene... i NIKO nije imao potpis... niko ni od nase porodice, ni familije ni prijatelja... Ti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ??, ????? ?? ????????... crvenilo Hajde pa javi, bas me zanima. Verovatno znaju da pola Srbije nema taj potpis... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука