Danijela Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Pričali mi ovoj metodi. Da li neko ima iskustva iz prve ruke o ovoj metodi? http://www.alternativnamedicina.co.rs/su-jok "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 @@Danijela, nemam ali zvuči veoma intresantno ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Tjači, ostani uz temu, možda se javi neko ko ima iskustva iz prve ruke. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Ја немам искуства са овом техником, колико и да ли даје резултате... Али ово је давно било рекламирано на пинку, типа пре 15год (тад кад је то мени било занимљиво да гледам, али тад је свашта могло да се рекламира). Дакле, шта ја претпостављам да је принцип - ово што се користе различити притисци у циљу смањења бола на конкретне тачке на длану и табану је техника која се базира на следећем механизму (ово је само моја претпоставка, пошто сам учила о томе), постоји тзв gate control бола, тј ти стимулацијом тактилних и других рецептора буквално затвараш врата информацијама које пристижу из болних рецептора регије која те боли. Дакле на табану и длану постоји највише рецептора за додир (једино су усне и језик са устима ту конкурентни), па шта год да додирнеш табаном или дланом активираће се толико рецептора да ће проток информација са длана/табана да загуши доток информација са болног места - и тебе више не боли. Е сад ја знам да се та терапија користи да би се бол смањио, и то је једино што знам, али бих то објаснила овим механизмом. Ако ишта друго лече - ја не знам... Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Хвала Саша. Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука