Зорица Бубало Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 "Бог ме је створио да бих људима подарила нежност разумевање чистоту лепоту и љубав..." Ја овакву жену нисам видео ни на филму,а у животу углавном налетим на супротно,тј кажеш љубав а мисли на секс... Ипак верујем да се ти шалиш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Треба, рецимо визуелни угођај... Пипипипи,пипипипи ... :aplauz: :aplauz: :aplauz: nemoj Zosima to da radiš to nije lepo a nije ni hrišćanski samo sebe brukaš Oglo је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Не, мислим да их је јако мало који гледају на жену као на сексуални објекат. Искрено не знам их пуно који гледају жене као сексуални објекат. Можда грешим причам из свог искуства и људи са којима сам ја окружен. ja kao žena verovatno grešim .... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ипак верујем да се ти шалиш. ne šali se ozbiljan je on nije ni mogao da je vidi није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Мени уопште није блиско ово жена је носилац лепоте, нежности, љубави према овоме и ономе ...Како се то закључило? Све зависи од социјализације,а ово баш може карактерисати мушкарца, док жена може бити она која пружа сигурност, штити, бори се у друштву, бива мужаствена... И то је сасвим ок! Margareta and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 jeste,glupo je i da žena ne može biti muževna... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Зорица и Мироносица @ Драге сестре,да сте мало пажљивије пратиле моје писање, схватиле би да је на мене писмо ове жене звучало готово нестварно,нешто о чему се машта и сања, и онда по обичају улеће мироносица са клизећим,да ја такву особу никад нећу дочекати... Дакле,читајте мало између редова,шта је писац хтео рећи... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
danicailic Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Glupost. Kakva ravnopravnost, kad autor pisma lepo kaže- potrebna joj je pomoć muškarca? Opet zavisi od muškarca. On određuje da li će, ili neće da povrati to svoje izgubljeno ,,dostojanstvo''. Opet je zavisna od nekoga. O kakvoj vi ravnopravnsti onda pričate? I šta, ona je stvorena za nešto, ima svoj zadatak prema muškarcima? Malo morgen, nemam ja nikakav zadatak ni prema kome! To nije ravnopravnost. Ovo je apsulutna patetika. jednaki smo, ali su nam uloge razlicite. -Владимир-, Млађони, Караконџула and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Bez zene nicega ovoga ne bio ni bilo Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 jednaki smo, ali su nam uloge razlicite. Danica-The most beautiful forum female new member :229: da se winter DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 I muškarci su nosioci lepote i nežnosti.I muškarac može da voli,mazi i pazi svoje dete,ali postoji takav stav da je briga o deci isključivo uloga majke.Majci je urodjeno da reaguje na bebin plač,da oseća intenzivnije svoje dete,ali to ne znači da muškarac ne treba da aktivno učestvuje u podizanju dece.U tom smislu mislim da su i muškarac i žena ravnopravni. Opet sam počela da izmišljam... ..nemam decu... Svi nosimo obraz Božji...ali toga niko da seti Kaže meni jedan dečko:"Ja ne znam šta sam..".Ja pomislim da nije gej,,,a on kaže,"Ne znam baš,Bog i to sve..,religija i ostalo...a i nemam vremena sad,tako da...." Kao da je rekao...".Namam vremena za najvažnije stvari,a kada nestane vremena imaću ga dovoljno,ali ga opet neće biti" U drugome treba videti Hrista,brata,sestru... Jer sve će proći,ali reči moje neće Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Јел сестра Ларо,ти беше ниси фрее,или јеси? :0203_cool: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Danica-The most beautiful forum female new member :229: da se winter Moжда оће удају, конкуриши :Р oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Moжда оће удају, конкуриши :Р Мислим да је пиле за мене,но свеједно... Вечерас сам нешто у фазону,стартујем све живо,понеле ме оне теме о упознавању браку.... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 ja kao žena verovatno grešim .... Одакле ја знам, ја ти причам какви су они људи које ја знам у већини. Јесте већина пријачју "мушку" причу.. али сваки је код тог "сексуалног објекта" завршио као тежак папучар... па више не пије, па мацо цицо.. па "обрисаћу фејс драга" и толико о њиховим "сексуалним објектима" А рецимо (веровала или не) мене су чешће жене искористиле него ја њих... да не причам сад да ми се не смеје форум... Е сад ко је у праву ко греши ја не знам, нити судим о томе.. ја говорим о мом утиску. мислим не знам можда ти знаш многе мушкарце који су покушали да те искористе или твоје другарице па имаш таква искуства... Ево ти например мој најбољи ортак.. отишао у бее гее... тамо као "нашо неку малу" ово оно опа цупа... само она има дечка, не ваља мала уопште .. он то само.... (капираш) после 2 месеца.. ето он у вези са њом ... ето већ пар година... Вечерас сам нешто у фазону,стартујем све живо,понеле ме оне теме о упознавању браку.... само се надам - НО ХОМО! хахахах ван тога - само грувај! (: Ко није пробао није ни успео. :Р oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука