Jump to content

Lazna psihologija-pokushaj ispiranja mozga

Препоручена порука

hahahah....jao zeno.....nemoj da potvrdujesh samo onu Njegoshevu....da zenska cud smijeshna rabota....zamolio bih te da se ne blamirash posto sam djentl man.... 8086.gif

i ti nemoj da brukaš muški rod

porediš pedofiliju i homoseksualizam !!!!!!!!!!!!!!!

jak si mi ti muškarac

• Волим 1

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

i ti nemoj da brukaš muški rod

porediš pedofiliju i homoseksualizam !!!!!!!!!!!!!!!

jak si mi ti muškarac

Ma ti si samo pedofilofobichna tj latenti pedofil. :0222_shocked:

Измењено од obi-wan
Ово је очигледно вређање... до није дозвољено! Админ.-
Подели на овим сајтовима

Caj od jasmina je super :)

vocni-caj-jasmin.png

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Pitam ja onda te ,,vrsne,, nauchnike i prodavache magle a sta vi kazete za pedofiliju?Kaze to je zlo.El volite pedofile?Pa ne ne.....

nije ti adekvatno poredjenje jer u slučaju pedera imamo 2 odrasle i relatvno razumne ličnosti koje slobodnom voljom stupaju u seksualni odnos a kod pedofilije to nije slučaj tj. dete je nedovoljno svesno i zrelo da bi znalo u šta se upusta tokom odnosa pa je samim tim to zloupotreba nečijeg tela i emocija i nije ni čudo što posledice ostaju celog života...

u principu, bedno mi je da ovo ovako analitički rasparčavam al eto, pitao si šta forumaši misle :)))

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

pa to se podrazumeva :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

nije ti adekvatno poredjenje jer u slučaju pedera imamo 2 odrasle i relatvno razumne ličnosti koje slobodnom voljom stupaju u seksualni odnos a kod pedofilije to nije slučaj tj. dete je nedovoljno svesno i zrelo da bi znalo u šta se upusta tokom odnosa pa je samim tim to zloupotreba nečijeg tela i emocija i nije ni čudo što posledice ostaju celog života...

u principu, bedno mi je da ovo ovako analitički rasparčavam al eto, pitao si šta forumaši misle :)))

A sta ako dete kaze da mu lepo?ko si ti da sudish sta je svesno i nije svesno?Sta znachi to da je neko svestan?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...