SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 još jedna žrtva medija ! hahahah....jao zeno.....nemoj da potvrdujesh samo onu Njegoshevu....da zenska cud smijeshna rabota....zamolio bih te da se ne blamirash posto sam djentl man.... 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 hahahah....jao zeno.....nemoj da potvrdujesh samo onu Njegoshevu....da zenska cud smijeshna rabota....zamolio bih te da se ne blamirash posto sam djentl man.... 8086.gif i ti nemoj da brukaš muški rod porediš pedofiliju i homoseksualizam !!!!!!!!!!!!!!! jak si mi ti muškarac Deki992 је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 (измењено) i ti nemoj da brukaš muški rod porediš pedofiliju i homoseksualizam !!!!!!!!!!!!!!! jak si mi ti muškarac Ma ti si samo pedofilofobichna tj latenti pedofil. Измењено Новембар 17, 2013 од obi-wan Ово је очигледно вређање... до није дозвољено! Админ.- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Ma ti si samo pedofilofobichna tj latenti pedofil. nadam se da će administracija reagovati na tvoje pisanje ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 nadam se da će administracija reagovati na tvoje pisanje ! Jao sto smo sujetni....aje paljba sa teme ako nemash nishta pametno da kazesh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Jao sto smo sujetni....aje paljba sa teme ako nemash nishta pametno da kazesh molim ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Caj od jasmina je super Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Pitam ja onda te ,,vrsne,, nauchnike i prodavache magle a sta vi kazete za pedofiliju?Kaze to je zlo.El volite pedofile?Pa ne ne..... SHADOWS OF THE LIGHT nije ti adekvatno poredjenje jer u slučaju pedera imamo 2 odrasle i relatvno razumne ličnosti koje slobodnom voljom stupaju u seksualni odnos a kod pedofilije to nije slučaj tj. dete je nedovoljno svesno i zrelo da bi znalo u šta se upusta tokom odnosa pa je samim tim to zloupotreba nečijeg tela i emocija i nije ni čudo što posledice ostaju celog života... u principu, bedno mi je da ovo ovako analitički rasparčavam al eto, pitao si šta forumaši misle Deki992 and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Caj od jasmina je super a ono za živce si izbrisao ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 pa to se podrazumeva Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 SHADOWS OF THE LIGHT nije ti adekvatno poredjenje jer u slučaju pedera imamo 2 odrasle i relatvno razumne ličnosti koje slobodnom voljom stupaju u seksualni odnos a kod pedofilije to nije slučaj tj. dete je nedovoljno svesno i zrelo da bi znalo u šta se upusta tokom odnosa pa je samim tim to zloupotreba nečijeg tela i emocija i nije ni čudo što posledice ostaju celog života... u principu, bedno mi je da ovo ovako analitički rasparčavam al eto, pitao si šta forumaši misle A sta ako dete kaze da mu lepo?ko si ti da sudish sta je svesno i nije svesno?Sta znachi to da je neko svestan? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 hoće li iko reći da je homoseksualizam i pedofilstvo bolest,nemaju li tu zajedničku crtu ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 molim ? Ako je to sve sto imash da kazesh na temu ...hvala ti puno..prezadovoljan sam sa bistrinom tvojih misli.....nemoj vishe ....ne treba precerivat.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 pa to se podrazumeva Ne brini se ti brate za mene ja sam miran ko povrshina vode u cashi na stolu.I cajeve ne koristim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 hoće li iko reći da je homoseksualizam i pedofilstvo bolest,nemaju li tu zajedničku crtu ? Ma nije bre...juju sto si ti gloop dechko....pa bre el rekli ovi iz SZO da to nije tako....mislim brate edukuj se malo.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука