Jump to content

Promena pola...?

Оцени ову тему

Fildza

Препоручена порука

Ja mislim da se medju Srbima koze naci ogroman broj onih koji nisu sigurni u svoj seksualni identitet te zbog toga imamo tako ogorcenu borbu protiv homoseksualca i transsekusalaca . Valjda javnim iskazivanjem mrznje i agresije dokazuju sebi da su normalni. Ne videh nista sem osudjivanja , te bolesni su, te ih treba leciti , te i skloniti da ne "sablaznjavaju" druge ...tako cemo valjda sklanjati i invalide i ometene u razvoju , da ne sablaznjavaju druge . Kako kaze narodna poslovica :" Po tudjoj zadnjici ni 50 stapova ne bole " tako da bi bilo dobro da se uzdrzite od osudjivanja jer ne znate kako je tim ljudima , ne znate kako se osecaju ni kakve probleme imaju . A ako vas sablaznjavaju , sklonite se i ne kometarisite , ne cinitie im i onako gorak zivot jos gorim .

Подели на овим сајтовима

Уколико постоје оправдани медицински или психолошки разлози за промену пола, уколико то није само хир, наша Црква, колико ми је познато, потпуно прихвата такве особе-крштава их и венчава. Мислим да би требало максимално подржати такве људе.

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Уколико постоје оправдани медицински или психолошки разлози за промену пола, уколико то није само хир, наша Црква, колико ми је познато, потпуно прихвата такве особе-крштава их и венчава. Мислим да би требало максимално подржати такве људе.

Evo ja zelim da budem Napoleon i vrlo sam nezodovoljan sto nisam.Sta mislish sad ako bi Crkva rekla ok pa dechko bre nezadovoljan .ti kazesh pa da eto ucinimo choveka srecnim :unbelieveble:

Подели на овим сајтовима

Evo ja zelim da budem Napoleon i vrlo sam nezodovoljan sto nisam.Sta mislish sad ako bi Crkva rekla ok pa dechko bre nezadovoljan .ti kazesh pa da eto ucinimo choveka srecnim :unbelieveble:

Ма, шта те боли уво - држи руку ала "Наполеон стил" и уживај прије Ватерлоа :) Ако неко хоће да мијења пол, пунољетна је особа, има пословну способност и новац за операцију - што би то нас тангирало? Наравно, тангира нас уколико свој систем вриједности намеће осталима.

Подели на овим сајтовима

Mislish da ih je usrecivao svojom rodnom odredjenoscu?

Nemam pojma ali kada sam video fotke... Iskreno tesko da bih mogao ostati u crkvi u kojoj on/ona sluzi.

И све шта год чините, од срца чините као Господу, а не као људима.

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

Када мушкарац или жена промјене пол, да ли је њима дозвољено црквено склапање брака, нпр мушкарац који је промијенио пол у женски, може ли он да се ожени мушкарцем, ако је и сам рођен као мушко? Да ли би он могао да буде монахиња, након промјене пола? Или жена, која постане мушкарац, да ли би могла да постане свештеник?

Подели на овим сајтовима

Јок, то сам хтјела кад сам била мала :Д

Си сигурна, добра је лова, а ни клопа није лоша. :Р

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Си сигурна, добра је лова, а ни клопа није лоша. :Р

Jednom kada je pokojni Patrijarh Pavle posetio neki manastir i video više skupih auta ispred njega, pitao je one koji su išli sa njim čiji su ti skupi automobili. Oni su mu rekli da su to automobili od ostalih sveštenih lica, popova, vladika, i ostalih. A on je samo rekao:

"Eh, šta bi tek vozili da nisu položili zavet skromnosti. :)

Подели на овим сајтовима

Jednom kada je pokojni Patrijarh Pavle posetio neki manastir i video više skupih auta ispred njega, pitao je one koji su išli sa njim čiji su ti skupi automobili. Oni su mu rekli da su to automobili od ostalih sveštenih lica, popova, vladika, i ostalih. A on je samo rekao:

"Eh, šta bi tek vozili da nisu položili zavet skromnosti. :)

Одлична анегдота, само попови не дају завет скромности. То раде монаси и они који долазе из њихових редова. :) 

Мож да будеш поп и тераш мерџу :Р

Подели на овим сајтовима

Одлична анегдота, само попови не дају завет скромности. То раде монаси и они који долазе из њихових редова. :)

Мож да будеш поп и тераш мерџу :Р

Јок море, ја сам скромнија  ја ћу да 'ћерам  ово https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRwaPEwvgeIfvdXSAqn_MftC33ZQylFJAdMezLBPEsHuVfUtavM :)

Подели на овим сајтовима

Јок море, ја сам скромнија  ја ћу да 'ћерам  ово https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRwaPEwvgeIfvdXSAqn_MftC33ZQylFJAdMezLBPEsHuVfUtavM :)

Ovako svetleci? 

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...