Биљана Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Бан, јер му је ник "Караконџула" Sanja Т. and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Jeр је нема већ годиницу дана! :* Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Зато што... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ти ниси банована!?? Шта се чека!?? Бан............под 'итно! :4869: :0442_feel: nana, Sanja Т. and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ne misli da ode ...ban Биљана је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Опет Ayla ..................бан море! Ayla је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Opet šaraš zid...ban nana and Биљана је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 И опет Аyla ...бан Ayla and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Treći krug ...ban Биљана and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ban i razlog nije potreban , Karakondžula banuje svakog na koga naiđe ! Gordana . and nana је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Зато што је из Босне. Караконџула and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Зато што је из Босне! Караконџула and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Зато што је из Босне! Караконџула and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ban , zato što banuje ljude na osnovu njihovih geografskih koordinata ! Биљана and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 зато што је Караконџула Караконџула and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука