Милан Ракић Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Банујте овог што глуми побожност Зато што га Владимир помиње на сајту... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Зато што дави жену на оној фотографији Gordana . and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Zato što zlostavlja zrno graška nana, Ленка* and Биљана је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Зато што јој аватар изгледа као моја деца по цео дан! Ђуро Станивук, Gordana ., Јелина and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 pogotovo ti čaj od Nane За тебе бато о`ма бан..... неси сконтаја да је чај од НанУ ....лијандер ти. Биљана, Јелина and Oglo је реаговао/ла на ово 3 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 zato što je na forumu skoro pa koliko i ja. Ban Gordana . and nana је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Зато што јој аватар изгледа као моја деца по цео дан! nana, Gordana ., Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Таман, сирота, дођем овде да одморим напаћену душу, кад ми искочи Гоцин аватар! Одмах ми крену тикови Gordana ., nana, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 ) skroz smo pošandrcali sa ovim banovima hehehehehe joooooooooooooooj Jelena, Gordnana, Nano i ostala kompanijo ajd pod kolektivno baniranje ) Биљана, nana, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 ban administratoru....kakav merak nana, Gordana . and Биљана је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 @Мартирије Немој, братко, молим те! Још и без овог форума да останем, па да пошандрцам начисто! Овакве теме су ми мелем за душу! nana, Gordana . and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 ban administratoru....kakav merak :1759280v7keu5ymzp: :t1253: :1017297a2wim1jr9k: :t1253: :1759280v7keu5ymzp: @, vala jasu melem za dušu i zbog toga netješ da bideš banirana Gordana ., Ленка*, Ayla and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 зато што се смејемо за исто ) Милан Ракић, Gordana . and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 zato što je na forumu skoro pa koliko i ja. Ban баааан !....зато што мени фали више зуба па се не хвалим са велики анфас ко он. Јелина and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Ban zbog manjka zuba nana је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука