Ayla Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 čupavica mala ...ban Gordana . је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Zato što... zato što... što ...BAN bre! Ayla је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Lepa moja aJla ban Ayla and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Dimi a ne miriši. Ban Gordana ., Sanja Т. and Биљана је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 zato što mu fali prednji zub , nedopustivo - ban Gordana . је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Ko mi priča o zubima. Mliječnim? ban Караконџула and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 kasnim...ban smislite nešto novo...(zamjerih se narodu ) Караконџула је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 hehehehe uzeo si mi reč iz usta, epa zbog toga si banovan hehehe p.s. ... hehehe brzina , u isto vreme smo svi pisali, ovo se odnosilo na Karakondzulu Караконџула and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Martir na forumu? Ban Gordana . је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 On 18. 11. 2013. at 21:36, Караконџула рече zato što mu fali prednji zub , nedopustivo - ban Зато што њену "Караконџулу" има на свом профилу најмање 10 особа на Фејзбуку... Gordana ., Oglo and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 @ караконџула Зато што ће ускоро да буде к`о Огло јер шарени лилихип квари зубе .... б а н ! @Милан Ракић Зато што неће да скопи овај крш иза и сам да оде....мора бан! Gordana ., Милан Ракић and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 @nana Zato što mi je drug. ban Биљана, nana and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Samo se vi sigrajte sas mene, ima da gi dobijete vi po banovi samo tako, pogotovo ti čaj od Nane nana and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Банујте овог што глуми побожност Gordana . and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Banujte ovog talentovanog. Биљана, Лазар Нешић and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука