SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 S obizrom da sasvim sigurno znam da je shadows vec ucestvovao u temama gde je razlika izmedju nasilja i slobodnog pristanka (razlika koju iznenadjujuce malo ljudi pravi... alarmantno malo ljudi) vec vrlo opsirno i detaljno objasnjena, pa on i pored toga pocinje ovu temu na ovakav nacin, mogu sa postaviti samo tri teorije: 1. On je trol 2. On je kosmicki glupa osoba (jer je i melom detetu uglavnom dovoljno dva puta da se objasni- maksimum) S obizrom da pouzdano znamda je tvoj mozak atestiran tj u stanju sizofrenije Ja postavljam samo dve teorije: 1.Ti si se pretplatio na gloopost 2.Majka priroda te je darovala umom dubine potoka U sluchaju 1 moz da otkazesh pretplatu....u prevodu ima nade za tebe U sluchaju dva osudjen si na sintaksickinivo obrade.... Nadam se da je prvi sluchaj u pitanju....jer sam human chovek Sto bi se reklo dushevan.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 S obizrom da pouzdano znamda je tvoj mozak atestiran tj u stanju sizofrenije Ja postavljam samo dve teorije: 1.Ti si se pretplatio na gloopost 2.Majka priroda te je darovala umom dubine potoka U sluchaju 1 moz da otkazesh pretplatu....u prevodu ima nade za tebe U sluchaju dva osudjen si na sintaksickinivo obrade.... Nadam se da je prvi sluchaj u pitanju....jer sam human chovek Sto bi se reklo dushevan.... :-D Razlika je u tome sto si ti mene samo izvrdjao a ja sam dokazao poentu. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 Ma ce spustimo age i na desetku samo da bolesni umovi dozive legalizaciju..a sve u duhu napretka tj neumitne evolucije i expanzije patologije ljudskoga uma.... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 zapadna drustva imaju vrlo visok nivo svesti o zastiti dece od seksualnog i fizickog zlostavljanja / to je do te mere izazeno da npr. u Londonu mozes da zveras u sta goh hoces, samo ne smes da gledas u tudu decu, ne daj Boze da im se nasmesis, nesto kazes ili ih pomazis To je zato sto su svi latentni pedofili...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 Tu je problem sto se radi o prostituciji, a ne pedofiliji. U Italiji kao i kod nas je age of consent 14, tako da je potpuno legalno da deca tog doba stupaju u seksualne odnose. Problem je sto zakon kaznjava prostituciju (na stranu sad sta ja mislim o tim zabranama). Prostitucija je ovde najmanji problem ...I vec je legaliizovana ponegde ...nemacka, austrija, holandija ... SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 Udahni vazduh, otpij gutljaj vode, skoncentrisi se i obrati paznju na sledecu recenicu: Kod dece ne postoji argument slobodne volje. Ne mozes da platis 13. godisnju prostitutku i da to pravdas recima "ona sama htela" sve i da zaista jeste sama htela... Jarane, majka je njihov staratelj i ona nije maloletna i ima slobodnu volju i ona je skkapala dogovor sa klijentima i nije ih eksploatisala vec su te pare pripadale i njima dvema ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 Jarane, majka je njihov staratelj i ona nije maloletna i ima slobodnu volju i ona je skkapala dogovor sa klijentima i nije ih eksploatisala vec su te pare pripadale i njima dvema ... Nebitno je sto je ona punoletna. Zakon zabranjuje prostituciju i to ti je to. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 Prostitucija je ovde najmanji problem ...I vec je legaliizovana ponegde ...nemacka, austrija, holandija ... Ali u Italiji nije (barem meni nije poznato). Tako da je to jedini problem. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 Jarane, majka je njihov staratelj i ona nije maloletna i ima slobodnu volju i ona je skkapala dogovor sa klijentima i nije ih eksploatisala vec su te pare pripadale i njima dvema ... Za školarinu? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 :-D Razlika je u tome sto si ti mene samo izvrdjao a ja sam dokazao poentu. A poenta je da ti branish pedofilima,nekrofilima,zoofilima pravo na razlichitost i slobodnu ljubav...a ja se borim za potpunu slobodu svake keksualne orijentacije.....sto znachi da sam moderniji i sofisticiraniji od tebe..i to ne treba da te vredja.... evo ako devojchica kaze da joj lepo da je goozi tamo neka matora drtina od 50 godina a ona recimo ima devet i kaze ona volim ga,on je divan,pruza mi takva zadovoljstva da osecam kao da lebdim na oblacima...koj si ti faktor da joj uskratish pravo na to misljenje i zadovoljstvo?Nije legalno..spushtamo age i sve ok.....samo josh da SZO kaze da je to zdravo i mislsim zatvorili smo prichu el tako?Ti beshe ono mislish svojom glavom kako mi kaza na drugoj temi?Pa misli malo..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 Nebitno je sto je ona punoletna. Zakon zabranjuje prostituciju i to ti je to. Ako zakon kaze da je nekrofilija ok znachi to je to? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 Jarane, majka je njihov staratelj i ona nije maloletna i ima slobodnu volju i ona je skkapala dogovor sa klijentima i nije ih eksploatisala vec su te pare pripadale i njima dvema ... Pa mislim valjda mamica zna sta je dobro za njene cerkice.....pa znash koliko bi njih propatilo da one izadju iz prometa?Pa to bi bilo strashno i potpuno nehumano.. Silivio bi pao u desperiju....ne ne....mamica je u pravu.... :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 Ako zakon kaze da je nekrofilija ok znachi to je to? Ako takav zakon negde postoji, to je zakon koji se primenjuje i to je to. To ne znaci da je nesto dobro, vec samo da se radi o vazecem pravu. Druga je stvar da li je taj zakon osnovan i razuman ili ne. U slucaju zabrane prostitucije, taj zakon je potpuno besmislen. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 Pa mislim valjda mamica zna sta je dobro za njene cerkice.....pa znash koliko bi njih propatilo da one izadju iz prometa?Pa to bi bilo strashno i potpuno nehumano.. Silivio bi pao u desperiju....ne ne....mamica je u pravu.... :good2: Jeste, i ova majka je "znala" sta je dobro za njenu decu... http://www.vanguardngr.com/2013/03/mother-gets-30-years-jail-for-starving-kids-to-death/ Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 Da. Ako takav zakon negde postoji, to je zakon koji se primenjuje i to je to. To ne znaci da je nesto dobro, vec samo da se radi o vazecem pravu. Druga je stvar da li je taj zakon osnovan i razuman ili ne. U slucaju zabrane prostitucije, taj zakon je potpuno besmislen. Pa to i ja kazem treba ukinuti sve zakone..i pustiti sve da radi ko kako zeli i hoce.....sta ce nam zakon?Zasto ugrazavati te divne integritete od ljudi nekim pravilima mislim stvarno..pa to je zadiranje u slobodu choveka....sve treba srushiti i da konachno dochekao vishevekovni san o anarhiji....gde ce svako da uzima kolko mu treba....i to je vrhunac osnovanosti ljudskoga razuma....samo sto tti ne nzash kolko meni treba i sta mi treba..to cu ja da ti objasnim samo kad padnu ova gloopa pravila koja su nam nametnuta da bi nas ogranichila u nashoj slobodi i da nas uvek drze na korak od raja...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука