Макрина Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 after_silence рече: kako mi je drago da te vidim i ovde!!! ma uvek ce biti boljih dana, u to nisam nikada sumnjala, samo ko izdrzi do kraja 319.gif 319.gif Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
after_silence Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 319.gif Andjeli s vama! Cujemo se sele, dace Bog Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Vala,brate Lione,svaka ti je zlatna! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Maxe,povedi racuna o izrazavanju.Sem toga nije lepo da nas vredjas i nazivas nezrelom decom. Ali,imas srece.Na danasnji dan sam krstena(14.1.),a prekjuce(12.1.)sam iznenadno unapredjena.Zato cu biti milosrdna i necu te zvanicno opomenuti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
after_silence Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 319.gif 0110_hahaha nije me nista sladje nasmejalo nego ovo "vredjanje", ma ne ban nego nagradu bih ti ja dala bleh Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 319.gif 0110_hahaha bleh klapklap klapklap klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Maxe,ovo ti je zvanicna opomena!Ovde je zabranjeno psovati,govoriti nepristojne reci i vredjati neciju licnost i ljudsko dostojanstvo! Ovo ti je druga opomena,inace.Imas pravo na jos jednu! Ovo je pravoslavni forum,kome se ne svidjaju pravila,neka ide tamo,gde moze drugacije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 cenzura,cenzura , covek ima pravo na svoje misljenje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Ima pravo na svoje misljenje.Ali,treba da ga izrazi pristojno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 pa onda nebi imalo isti efekat ni znacenje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Nikola,ovaj forum prate i dvanaestogodisnja deca.Znam,prati ga moja sestricina i njeni drugari.Ne zelim da se zgrazavaju. Sem toga ovaj forum radi po blagoslovu jednog vladike.Za njegov sadrzaj on odgovara i Sinodu i javnom mnjenju.I radi dobrom voljom Alefa i Ivana,koji za sadrzaj odgovaraju vladici i javnom mnjenju.Trebamo li ljudima,koji su nam omogucili da se ovde lepo druzimo,upoznajemo,ucimo jedni od drugih,kacimo koze na vrljike? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Izida duso to je opste poznata stvar i ne treba da se ponavlja ! Samo Max nije ima zlu nameru nego covek ima takav stil i svoj nacin izrazavanja i komunikacije ! nema smisla za ovom prepiskom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 319.gif . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 Takav nacin izrazavanja mozemo da koristimo u kafani,a ovde ne! Zao mi je,politika foruma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 14, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 него, јел има овде утешитеља, ја сам и даље тужан ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука