Зосима Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Ау,како сте патетични,бљак... Ал,ајде,придружићу вам се,али само овако... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 ?????1993 рече: ?? ??? ?????. ???? ???? ?? ?????? ?? ????... " ? ? ?????? ????? ???? ???? ???? ???????? ????, ? ???? ??? ???? ?? ????..." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Max рече: ??,????,?????????? ??? ??,??? ???? ?????... ???? ?? ?? ?? ???????. "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Ljudi kakva tuga pa Hristos je Vaskrsao ,lepo je napisao Cvele u potpisu ! Svaka tuga sem mozda kad se desi smrt nekog mladog bica i kada je u tim trenucima coveku tesko da razume GOSPODA je bespredmetna ! Za visnji mir , radost i spasenje dusa nasih ! GOSPODU se pomolimo ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 i ja gresnik koji se u blatu greha valjam ipak se radujem jer GOSPOD Dodje,Umre i Vaskrse zbog svih nas i mene gresnoga raba Bozijeg ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 ... "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Људи хришћани обично када је неко тужан подсећају га на Христово Васкрсење, основу наше вере. Мени ни то не помаже у тим ситуацијама. Не мислим на брата Цвела, али мислим да је неукусно човеку у тузи поушавати олакшати на тај начин... Ако се не може саосећати у болу, треба се клонити. "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Стварно не разумем... толику равнодушност међу православнима. Прво - ако вам се не свиђа тема, лепо је заобиђете. Друго - не банализујмо ствари. Присуство туге не подразумева одбацивање Васкрсења. Уосталом, шта ако се баш ради о томе - о смрти младог човека... Шта ако сам баш због тога ја тужна, и ако сам баш због тога и отворила ову тему... Зашто би било лоше отворити тему у којој неко може да подели своју тугу. Опет ми је мало доста форума, и толике безличности и безосећајности у нечем што смо назвали "Живе речи утехе"... каква иронија... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Čitajući svetootačku literaturu na više mesta sam našao da se tugi ne treba odavati jer je to odlika povećanog ega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 DEJAN рече: ?itaju?i svetoota?ku literaturu na više mesta sam našao da se tugi ne treba odavati jer je to odlika pove?anog ega! ? ?????... ?? ??? ??????? ?????? ????... ????? ??????? ?? ???? ????? ??????. ?????? ?? ?? ???????? ?????????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 ?????? рече: DEJAN рече: ?itaju?i svetoota?ku literaturu na više mesta sam našao da se tugi ne treba odavati jer je to odlika pove?anog ega! ? ?????... ?? ??? ??????? ?????? ????... ????? ??????? ?? ???? ????? ??????. ?????? ?? ?? ???????? ?????????... Ne postoji ?ovek koji nije egoista,ali je tuga jedan od pokazatelja da treba da povedemo više ra?una,ne znam zašto si se našla prozvana 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 DEJAN рече: ?????? рече: DEJAN рече: ?itaju?i svetoota?ku literaturu na više mesta sam našao da se tugi ne treba odavati jer je to odlika pove?anog ega! ? ?????... ?? ??? ??????? ?????? ????... ????? ??????? ?? ???? ????? ??????. ?????? ?? ?? ???????? ?????????... Ne postoji ?ovek koji nije egoista,ali je tuga jedan od pokazatelja da treba da povedemo više ra?una,ne znam zašto si se našla prozvana 0104_cheesy ?? ??????? ????? ???? ?? ?????????? ??? ????? ????? ????? ???????, ? ???? ????? ??? ??????? ???? ???????. ?? ??????, ??? ?? ????? ????? ?? ????, ?? ????? ? ????????, ??????? ?? ?? ?? ?????? ??? ?? ???? ? ????? "??????? ?? ????????! ????? ??!" ? ?????????? "?????????" ?? ?? ????? ??????? ???????. ??, ????? ?? ?????? ????????????, ?? ??? ????? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Прочитајте следећу беседу да схватите како хришћанин треба да приступа људима који су под утиском туге, утучености... orthodoxexperience.blogspot.com/2009/12/normal-0-false-false-false И у психологији емоционална интелигенција је висока код људи који могу саосећати са другима. Дакле, не треба паметовати. Сви знамо за лепе и тачне формулације, поуке, али док нас не задеси искушење не можемо знати где нам је вера и колико од онога што саветујемо друге усличној ситуацији можемо испунити. Сестро, можда боље нека лична осећања не делити на оваквим местима, јер је ово једна велика улица са пуно пролазника. "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Ok,izvini ako sam te naljutio Aljonka,nisam mislio na tu vrstu tuge za nekim već za sobom i slično Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Lion рече: ?????????? ??????? ?????? ?? ???????? ???? ????????? ????? ?? ???????? ?????? ???? ?? ??? ??????? ????, ??????????... orthodoxexperience.blogspot.com/2009/12/normal-0-false-false-false ? ? ??????????? ??????????? ????????????? ?? ?????? ??? ???? ???? ???? ????????? ?? ???????. ?????, ?? ????? ??????????. ??? ????? ?? ???? ? ????? ???????????, ?????, ??? ??? ??? ?? ?????? ???????? ?? ?????? ????? ??? ??? ?? ???? ? ?????? ?? ????? ??? ?????????? ????? ???????? ????????? ?????? ????????. ??????, ????? ???? ???? ????? ??????? ?? ?????? ?? ??????? ???????, ??? ?? ??? ????? ?????? ????? ?? ???? ??????????. ?? ???? ????? ? ???? ??? ?? ?? ?? ???????, ??? ?? ?? ??? ????? ??? ??????? ?? ???????? ?????, ? ????? ?? ????. ???? ??? ??????? ?? ?? ???? ??????? ??????? ?????? ????????? ?? ???? ?????? ???? ???? ?????, ??? ?????? ?? ???????? ??? ?? ???? ????????. ??? ???????.. " ?? ?`? ???" ?? ?? ???? ?????.... ??? ??????? ?? ?? ?? ????? ?? ?? ????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука