Jump to content

Mobing

Препоручена порука

Ja ne verujem u borbu protiv mobinga u zemlji koja pociva na mitu i korupciji.

Dusa me boli kada vidim kako se neki poslodavci izivljavaju nad zaposljenim i smatram da je Hriscanska obaveza svakog od nas da stitimo jedni druge od zlostavljanja,koliko je to moguce.

Ako treba da trpimo sve sto nam se desava onda treba ukinuti policiju,sudstvo,vojsku i tako dalje.Hriscanstvo nije anarhija.

Подели на овим сајтовима

Bilo je dana kada sam mislila da se s razlogom to desava meni bliskim ljudima i meni, i da se treba uciti smirenju al moberi ne umeju da stanu. Mislim da ih necije smirenje cini jos gorim...

Sada mislim da se treba boriti, jer ako samo sedim i gledam zlo, po cemu sam onda bolja od zlostavljaca. Treba se boriti, ali legalnim putem, a ne njihovim metodama.

Подели на овим сајтовима

Sada mislim da se treba boriti, jer ako samo sedim i gledam zlo, po cemu sam onda bolja od zlostavljaca. Treba se boriti, ali legalnim putem, a ne njihovim metodama.

nekad i njihove metode nisu loše , jer oni ne mogu da shvate drugi način :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

ne znam puno o mobingu(u manastiru,Bogu hvala,toga nema)..ali kad sam vec pogledao temu,zamolio bih vas,ako hocete,da nasem prijatelju i bratu u Hristu pruzite molitvenu podrsku da istraje u svom poduhvatu..Štrajk glađu zbog mobinga!037ks.comLjubiša Jovanović, frontmen kruševačkog benda "Katabazija", poslao nam je saopštenje...

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...