Гости Guest - . . .- Написано Новембар 5, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 “Po cijeli dan nešto okreću po televiziji -”Muamer Zukorlić gradi na gradskom trgu”-. Muamer Zukorlić moze da gradi samo u Orlju, a na trgu Gazi Isa Bega, na VAKUFSKOJ parceli, grade organi Islamska zajednica na čijem je čelu Muamer Zukorlić! Kažu: “Nemaju dozvolu”. -Nemaju i gradiće bez dozvole! Zašto?Zato što 20 godina nismo dobili dozvolu ni za jednu džamiju il bilo koji islamski objekat! I šta mislite da ću da puzim i da ih molim? Ma ne pada mi na pamet! I gradićemo 100.000 kvadratnih metara! I BAŠ ME BRIGA ŠTO ME PROZOVAJU! Naprotiv, jer da me oni fale ja bi se zabrinuo!” Извор: http://www.sandzakvijesti.net/muftija-zasto-gradimo-bez-dozvole-video Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 Овај муфтија ме начином на који приступа политици неописиво подсећа на двери.. Понавља једне те исте приче 100 пута, како је он јадан жртва опресије јечег у систему ... Јаков. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 Nemoć države, kao i sa navijačima... Mene bi isto generalno bolelo uvo sto je verski objekat,hriscanski islamski koji god, ako nema dozvolu bio bi uklonjen ... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 Зуки: "Зато се отета слобода и право узима, не даје се". Шта ли је овим хтео да каже, ни он не зна. Зуки: "Поправљамо њихове стогодишње зулуме..." Не, него ми не поправљамо 500-годишње зулуме оних који су твог пра-чукун деду потурчили, а наш народ убијали, тлачили, мучили и пљачкали. Када би кренули да меримо.... јооооој имаш срећу Зуки што немамо исламску филозофију. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука