w.a.mozart Написано Децембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 dobra stvar... espreso u čokoladici pa se ubaci u kafu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 nova epizoda Predprazdnstvo Božića Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 nova epizoda, Božić za sada ima samo engleski titl YOKA, VizantijskoPlavo and Милан Б је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 nova epizoda, Božić za sada ima samo engleski titl Баш ми се допала прича о три мудраца, колики су они аутсајдери били у целој причи, тотално друге религије и поимања света и онда се баш њима Бог јавио и довео их дајући им звезду на небу да их води. Јако је занимљива та њихова љубав која их је водила према Христу... Саша од Москве and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2013 apsolutno se slažem... a i sestra Vasa divno objašnjava Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=rVXZRQ1406I Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 sestra Vasa <3 ! w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2014 недеља о митру и фарисеју, недеља о блудном сину и поука о дану заљубљених. За сад нема превода Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 nova epizoda Плутон је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 ... bio sam žedan i vi ste mi dali da popijem nešto 3,45 LOL Плутон је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Е био сам мало и заборавио на њу... Фала Моци што ме подсети. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 when did we see you in this state? (4,50) Kada te videsmo u ovoj DRŽAVI? LOL NA KUB (morao sam) Плутон је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gagi Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Unela je vedrinu u moj život! <3 w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2014 за сад нема српског титла ал верујем да ће се појавити Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nickelpower Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Jako volim ovaj show w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука