Ромејац Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Извођење ритуала Хаке (традиционалног ратног поклича предака) на сахрани припадника новозеландских оружаних снага: Овај ритуал повезан је са маорским богом сунца... Млађони and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Meni je ovo super ...Bolje od plotuna .... verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Млађони and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Mora da nesto grdno psuju ... Lice na iznervirane Srbe ... verum est in beer and R.Žiskar је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Ја мислим да су те традиције и плесови неотуђени део културе, и док их не гледамо и не учествујемо у њима да би славили паганске богове, по мени су у реду. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Баш бих волео да знам шта причају док изводе ово. Evo i teksta: https://www.youtube.com/watch?v=BI851yJUQQw verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 verum est in beer and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Evo i teksta: https://www.youtube.com/watch?v=BI851yJUQQw Могу и Коларићу-панићу да отпевају оваквим гласом, исти ефекат би био. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Све ме прође нека позитивна језа кад гледам ово ((: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Могу и Коларићу-панићу да отпевају оваквим гласом, исти ефекат би био. A sta bi neko rekao za ovo? http://www.youtube.com/watch?v=OJBC4vtcA3I "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 A sta bi neko rekao za ovo? http://www.youtube.com/watch?v=OJBC4vtcA3I Ја сам декларисани националиста, мени се ово тамба! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Oprosti, tamba? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука