Гости Guest - . . .- Написано Новембар 2, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Усред сиријског грађанског рата постављена је гигантска бронзана статуа Исуса Христа на планини Черубим, без иједног инцидента међу странама у конфликту. Статуа Исуса Христа, који стоји са раширеним рукама, висока је 12,3 метара и стоји на постољу са којом укупно има висину од 32 метара, пренела је агенција АП. За изградњу тог пројекта било је потребно осам година, а три дана да се статуа подигне краном. Статуа је изграђена у Јерменији, одакле је бродом стигла у Либан и потом у Сирију. Недалеко од статуе Исуса Христа стоје и мале статуе Адама и Еве. Пројекат је назван "Дошао сам да спасим свет", а водила га је Фондација Светог Павла и Светог Ђорђа са седиштем у Лондону. Интересантно је да су све главне наоружане групе у том подручју - сиријске владине снаге, побуњеници и локална милиција оближњег хришћанског града Седнаја, обуставиле сва оружана дејства док се статуа постављала. Пројекат језапочео у 2005. години, с надом да статуа буде инспирација за сиријске хришћане који чине 10 одсто становништва у Сирији. Побуну против Асада углавном воде сунитски муслимани и џихадисти, док остали муслимани и хришћани углавном подржавају Асадову владу или су неутрални. извор: Танјуг Neda Andjelic Radan, horatio, Gordana . and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Lijepo , bar na kratko rat je stao , iako sam mislio da se takve stvari ne mogu dogoditi . Daće Bog pa da se to prokletstvo i okonča u potpunosti . Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 facenew22222222 Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Богу Хвала. Ово се граничи са чудом...колика је моћ љубави Господа и ратове зауставља. Млађони, Ђуро Станивук, Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука