Jump to content

Срамота новина Курир!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

@@Mali Marko,

Маре, нажалост не бих могао да се сложим са Тобом.

Ове новине су веома утицајне, опет кажем нажалост. Јесу новинарско дно али је , не знам да ли знаш, најтраженији термин 2012. године на Гуглу био "Курир"...

Њихов сајт је један од најпосећенијих и њихова новина једна од најчитанијих. Дакле, не треба их игнорисати већ рећи проблем.

У овом случају су добро поступили и угасили чланак, али је он пренешен на милион других места. 

Подели на овим сајтовима

@@Mali Marko,

Маре, нажалост не бих могао да се сложим са Тобом.

Ове новине су веома утицајне, опет кажем нажалост. Јесу новинарско дно али је , не знам да ли знаш, најтраженији термин 2012. године на Гуглу био "Курир"...

Њихов сајт је један од најпосећенијих и њихова новина једна од најчитанијих. Дакле, не треба их игнорисати већ рећи проблем.

У овом случају су добро поступили и угасили чланак, али је он пренешен на милион других места. 

Искрено да вам кажем појма нисам имао да се Курир котира тако високо као што ви кажете... ако је тако онда имамо озбиљно поремећен систем вредности.

Ја лично курир ( Гранд продукцију, Пинк, Фарму,Великог брата)  и њима сличне увек сматрао за отпад и режимско опозиционо или обрнуто  јавно гласило ( ово важи само за курир). Како се мењала власт тако су се и они окретали.

Велика је срамота што  у Кур-ир пише о СПЦ на такав начин и износи неистине. Међутим некоме одоговара да Курир постоји и да пише то што пише. 

• Волим 1

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

Inače na mom mobu je aplikacija kurira sistemska tako da ne mogu tako lako da je izbrišem... Zamislite kad oni u mts-u ili već ko je odlučivao po difoltu stavlja ili nameće kurir kao relevantan izvor informacija...

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Ја нисам срео човека који схвата курир озбиљно.... 

Inače na mom mobu je aplikacija kurira sistemska tako da ne mogu tako lako da je izbrišem... Zamislite kad oni u mts-u ili već ko je odlučivao po difoltu stavlja ili nameće kurir kao relevantan izvor informacija...

Није нико одлучио курур је вероватно платио за то. 

Ако ти није уговором то наглашено на неки начин, можеш да тужиш мтс. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...