Ненад Р. Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Ја неби дао своме детету да иде када се то прославља то ииуком случају. kordun and Ivana032 је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Видела глупа жаба да се коњ поткива па и она дигла ногу...просто и једноставно. Јанко, Mилена КШ, Ivana032 and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivana032 Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Ја неби дао своме детету да иде када се то прославља то ииуком случају. Ни ја. Čekam vaskrsenje mrtvih i život budućeg veka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Satanizam je i treba zabraniti i kriminalizovati. Не знам шта подразумеваш под "криминализовати"? Zivio Vladimir Vladimirovich Putin i neka mu Bog da zdravlje i snage da vlada jos mnogaja ljeta! Vidimo u koji pravac vodi drzavu, bori se protiv pedera, satanista, korupcije, abortusa i tomahawk demokratije. Колико бих волео да могу да живим у Русији. Та држава ме задњих година све више и више одушевљава. Враћа се свом Православљу и здравој политици. Последња линија одбране од светског и духовног зла и напада, као и увек кроз историју. Да Бог поживи Пуина и да Русији подари адекватног наследника. Није савршен, али бољег тренутно нема. Ivana032, Istochnik and kordun је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 kako to da niko od boraca za pluralisticko drustvo ne osudjuje ovaj svojevrsni globalisticki kic, koji se kroz suptilnu prisilu namece mladima kao kulturni obrazac. možda jer su to ustvari borci za destrukciju društva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Ја неби дао своме детету да иде када се то прославља то ииуком случају. Ja sam malo dublje istrazivao ovo. Imas dokaza da satanisti tog dana svake godine masovno prinose ljudske zrtve, kidnapuju se djeca itd i to najvise u americi...Sve je ovo jedna satanova udica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Не знам шта подразумеваш под "криминализовати"? Колико бих волео да могу да живим у Русији. Та држава ме задњих година све више и више одушевљава. Враћа се свом Православљу и здравој политици. Последња линија одбране од светског и духовног зла и напада, као и увек кроз историју. Да Бог поживи Пуина и да Русији подари адекватног наследника. Није савршен, али бољег тренутно нема. Kad sam reko ''kriminalizovati'' mislio sam da se treba zabraniti bavljenje okultizmom i da treba biti neka zatvorska kazna za takve stvari. Sto se tice Rusije, proveo sam tamo neko vreme i moram potvrditi narod se masovno vraca pravoslavlju, crkve su pune i svugdje se grade nove jer nema mjesta. Sada ti je lako naci posao u Moskvi ili Sochiju. Slika koja govori hiljadi rijeci...Kroz oci se vidi dusa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Русија забранила прославу сатанистичког празника Министарство образовања Омске Области забранило је прославу Ноћи вештица у својим школама. Ову забрану Министарство је објавило на свом сајту. У званичном саопштењу Ноћ вештица се описује као празник који подстиче формирање екстремистичких ставова код омладине. Ovi mora da su se mnogo maskirali za halloween, pa su postali nervozni: http://www.blic.rs/Vesti/Svet/387422/Sokantne-fotografije-Maloletni-huligani-sutiraju-vrsnjake-na-gej-protestu-u-Moskvi bangin Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Kad sam reko ''kriminalizovati'' mislio sam da se treba zabraniti bavljenje okultizmom i da treba biti neka zatvorska kazna za takve stvari. Не можеш законски забранити такве ствари генерално. Само оне које лоше утичу на људе(на омладину, неморално понашање...) и којима се крше други закони(жртвовање животиња и људи, дрогирање, проституција, превара...). Иначе држава постаје тоталитарна православна џамахирија, што није у духу Хришћанства него шеријатског Ислама. Istochnik and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Само оне које лоше утичу на људе(на омладину, неморално понашање. Na to sam i mislio, samo se neke stvari trebaju prepoznati i zaustaviti u korijenu prije nego sto dodje do prinosenja zrtva. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Ovi mora da su se mnogo maskirali za halloween, pa su postali nervozni: http://www.blic.rs/Vesti/Svet/387422/Sokantne-fotografije-Maloletni-huligani-sutiraju-vrsnjake-na-gej-protestu-u-Moskvi bangin brate nasilje nema opravdanje,ali drugo je nasilje proizaslo iz drustvenog bunta,tako kreću ratovi,revolucije... vidiš ovoga na prvoj slici,obukao švabsku vojnu jaknu ,sa švabskom trobojkom i prsi se po moskvi,traži batine... došao je po batine,da bi ti sada imao argument,a to im je oružije Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 brate nasilje nema opravdanje,ali drugo je nasilje proizaslo iz drustvenog bunta,tako kreću ratovi,revolucije... vidiš ovoga na prvoj slici,obukao švabsku vojnu jaknu ,sa švabskom trobojkom i prsi se po moskvi,traži batine... došao je po batine,da bi ti sada imao argument,a to im je oružije Kad nebi bilo takozvane parade ''ponosa'' nebi bilo ni po nosu. Oni su izazvali nasilje. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 brate nasilje nema opravdanje,ali drugo je nasilje proizaslo iz drustvenog bunta,tako kreću ratovi,revolucije... vidiš ovoga na prvoj slici,obukao švabsku vojnu jaknu ,sa švabskom trobojkom i prsi se po moskvi,traži batine... došao je po batine,da bi ti sada imao argument,a to im je oružije http://www.youtube.com/watch?v=HduQJfpfbyw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Samo da se ogradim na pocetku posta da nikada nisam proslavljao taj "praznik",niti me je ikada zanimalo da idem maskiran kao idiot po ulici...Da ne bude da opravdavam sebe i slicno. Ali,vidim na fejsu masovnu pojavu "Pravoslavaca" u ove dane,koji "brane" Svetog Luku na sva usta a svi znamo koliki smo mi vernici u globalu. Sta je problem sa tim praznikom? Cujem,paganski i satanisticki ritual,okej.Da li ste vi nekad bili na nekoj svadbi u nas Srba? Idite,pa vidite kakvi su sve rituali u pitanju i pokusajte da ih pojasnite sa verske tacke gledista. Da li ste culi za Belu nedelju? To vam je do skoro bio standard po srpskim selima i velika radost za decu inace... Znaci,nemam afinitet prema tim belosvetskim proslavama ali,jos teze mi je kada cujem da nam se deca "ovih dana ritualno zrtvuju satani".Mislim ljudi,uozbiljite se malo. Милан Ракић and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Samo da se ogradim na pocetku posta da nikada nisam proslavljao taj "praznik",niti me je ikada zanimalo da idem maskiran kao idiot po ulici...Da ne bude da opravdavam sebe i slicno. Ali,vidim na fejsu masovnu pojavu "Pravoslavaca" u ove dane,koji "brane" Svetog Luku na sva usta a svi znamo koliki smo mi vernici u globalu. Sta je problem sa tim praznikom? Cujem,paganski i satanisticki ritual,okej.Da li ste vi nekad bili na nekoj svadbi u nas Srba? Idite,pa vidite kakvi su sve rituali u pitanju i pokusajte da ih pojasnite sa verske tacke gledista. Da li ste culi za Belu nedelju? To vam je do skoro bio standard po srpskim selima i velika radost za decu inace... Znaci,nemam afinitet prema tim belosvetskim proslavama ali,jos teze mi je kada cujem da nam se deca "ovih dana ritualno zrtvuju satani".Mislim ljudi,uozbiljite se malo. u pravu si ja sam kao klinjo nosio maske i isao po komsiluku i radovao se sa drugom dijecom,jeste to naš slavenski paganizam samo to nije bila nikakva noć vještica.. i bili smo brate klinci predškolskog uzrasta,a ovo je ipak nešto drugačije,em nam stiže sa bolesnog zapada,em u tome učestvuju i maturanti srednjih škola koji su razvijene ličnosti,a to brate zabrinjava,ti će sutra da nam penziju zarađuju,jadni mi... Ivana032 and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука