Jump to content

Деца јуче прослављала Ноћ вештица!

Оцени ову тему

kordun

Препоручена порука

Ја неби дао своме детету да иде када се то прославља то ииуком случају.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Видела глупа жаба да се коњ поткива па и она дигла ногу...просто и једноставно.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Satanizam je i treba zabraniti i kriminalizovati.

Не знам шта подразумеваш под "криминализовати"?

Zivio Vladimir Vladimirovich Putin i neka mu Bog da zdravlje i snage da vlada jos mnogaja ljeta! Vidimo u koji pravac vodi drzavu, bori se protiv pedera, satanista, korupcije, abortusa i tomahawk demokratije.

Колико бих волео да могу да живим у Русији. Та држава ме задњих година све више и више одушевљава. Враћа се свом Православљу и здравој политици. Последња линија одбране од светског и духовног зла и напада, као и увек кроз историју.

Да Бог поживи Пуина и да Русији подари адекватног наследника. Није савршен, али бољег тренутно нема.

Подели на овим сајтовима

Ја неби дао своме детету да иде када се то прославља то ииуком случају.

Ja sam malo dublje istrazivao ovo. Imas dokaza da satanisti tog dana svake godine masovno prinose ljudske zrtve, kidnapuju se djeca itd i to najvise u americi...Sve je ovo jedna satanova udica.

Подели на овим сајтовима

Не знам шта подразумеваш под "криминализовати"?

Колико бих волео да могу да живим у Русији. Та држава ме задњих година све више и више одушевљава. Враћа се свом Православљу и здравој политици. Последња линија одбране од светског и духовног зла и напада, као и увек кроз историју.

Да Бог поживи Пуина и да Русији подари адекватног наследника. Није савршен, али бољег тренутно нема.

Kad sam reko ''kriminalizovati'' mislio sam da se treba zabraniti bavljenje okultizmom i da treba biti neka zatvorska kazna za takve stvari. Sto se tice Rusije, proveo sam tamo neko vreme i moram potvrditi narod se masovno vraca pravoslavlju, crkve su pune i svugdje se grade nove jer nema mjesta. Sada ti je lako naci posao u Moskvi ili Sochiju.

Slika koja govori hiljadi rijeci...Kroz oci se vidi dusa.putin-crying_2158277b.jpg

Подели на овим сајтовима

Русија забранила прославу сатанистичког празника

Министарство образовања Омске Области забранило је прославу Ноћи вештица у својим школама. Ову забрану Министарство је објавило на свом сајту. У званичном саопштењу Ноћ вештица се описује као празник који подстиче формирање екстремистичких ставова код омладине.

Ovi mora da su se mnogo maskirali za halloween, pa su postali nervozni:

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/387422/Sokantne-fotografije-Maloletni-huligani-sutiraju-vrsnjake-na-gej-protestu-u-Moskvi

bangin

Подели на овим сајтовима

Kad sam reko ''kriminalizovati'' mislio sam da se treba zabraniti bavljenje okultizmom i da treba biti neka zatvorska kazna za takve stvari.

Не можеш законски забранити такве ствари генерално. Само оне које лоше утичу на људе(на омладину, неморално понашање...) и којима се крше други закони(жртвовање животиња и људи, дрогирање, проституција, превара...).

Иначе држава постаје тоталитарна православна џамахирија, што није у духу Хришћанства него шеријатског Ислама.

Подели на овим сајтовима

Ovi mora da su se mnogo maskirali za halloween, pa su postali nervozni:

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/387422/Sokantne-fotografije-Maloletni-huligani-sutiraju-vrsnjake-na-gej-protestu-u-Moskvi

bangin

brate nasilje nema opravdanje,ali drugo je nasilje proizaslo iz drustvenog bunta,tako kreću ratovi,revolucije... vidiš ovoga na prvoj slici,obukao švabsku vojnu jaknu ,sa švabskom trobojkom i prsi se po moskvi,traži batine... došao je po batine,da bi ti sada imao argument,a to im je oružije

Подели на овим сајтовима

brate nasilje nema opravdanje,ali drugo je nasilje proizaslo iz drustvenog bunta,tako kreću ratovi,revolucije... vidiš ovoga na prvoj slici,obukao švabsku vojnu jaknu ,sa švabskom trobojkom i prsi se po moskvi,traži batine... došao je po batine,da bi ti sada imao argument,a to im je oružije

Kad nebi bilo takozvane parade ''ponosa'' nebi bilo ni po nosu. Oni su izazvali nasilje.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

http://www.youtube.com/watch?v=HduQJfpfbyw

Подели на овим сајтовима

Samo da se ogradim na pocetku posta da nikada nisam proslavljao taj "praznik",niti me je ikada zanimalo da idem maskiran kao idiot po ulici...Da ne bude da opravdavam sebe i slicno.

Ali,vidim na fejsu masovnu pojavu "Pravoslavaca" u ove dane,koji "brane" Svetog Luku na sva usta a svi znamo koliki smo mi vernici u globalu.

Sta je problem sa tim praznikom? Cujem,paganski i satanisticki ritual,okej.Da li ste vi nekad bili na nekoj svadbi u nas Srba? Idite,pa vidite kakvi su sve rituali u pitanju i pokusajte da ih pojasnite sa verske tacke gledista. :)

Da li ste culi za Belu nedelju? To vam je do skoro bio standard po srpskim selima i velika radost za decu inace...

Znaci,nemam afinitet prema tim belosvetskim proslavama ali,jos teze mi je kada cujem da nam se deca "ovih dana ritualno zrtvuju satani".Mislim ljudi,uozbiljite se malo. :)

Подели на овим сајтовима

Samo da se ogradim na pocetku posta da nikada nisam proslavljao taj "praznik",niti me je ikada zanimalo da idem maskiran kao idiot po ulici...Da ne bude da opravdavam sebe i slicno.

Ali,vidim na fejsu masovnu pojavu "Pravoslavaca" u ove dane,koji "brane" Svetog Luku na sva usta a svi znamo koliki smo mi vernici u globalu.

Sta je problem sa tim praznikom? Cujem,paganski i satanisticki ritual,okej.Da li ste vi nekad bili na nekoj svadbi u nas Srba? Idite,pa vidite kakvi su sve rituali u pitanju i pokusajte da ih pojasnite sa verske tacke gledista. :)

Da li ste culi za Belu nedelju? To vam je do skoro bio standard po srpskim selima i velika radost za decu inace...

Znaci,nemam afinitet prema tim belosvetskim proslavama ali,jos teze mi je kada cujem da nam se deca "ovih dana ritualno zrtvuju satani".Mislim ljudi,uozbiljite se malo. :)

u pravu si ja sam kao klinjo nosio maske i isao po komsiluku i radovao se sa drugom dijecom,jeste to naš slavenski paganizam samo to nije bila nikakva noć vještica.. i bili smo brate klinci predškolskog uzrasta,a ovo je ipak nešto drugačije,em nam stiže sa bolesnog zapada,em u tome učestvuju i maturanti srednjih škola koji su razvijene ličnosti,a to brate zabrinjava,ti će sutra da nam penziju zarađuju,jadni mi...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...