Jump to content

Ко ће бити нови директор РТС-а?

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

Пошто је господин Александар Тијанић, отишао "Богу на истину", шта мислите ко ће бити следећи директор РТС-а? Мислим да је то врло занимљиво питање.

Подели на овим сајтовима

Пошто је господин Александар Тијанић, отишао "Богу на истину", шта мислите ко ће бити следећи директор РТС-а? Мислим да је то врло занимљиво питање.

pa mogao si bar da sačekaš da se oladi !

• Волим 1

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Zar je bitno ko ce biti, samo se smenjuju rezimski igraci...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Па шта ћу чекати 40 дана? Зато нам и иде тако, у Немачкој би се одмах знало а овде све килаво, све се нешто чека.

umro je pre dva sata ....

svakako mislim da je tema u ovom trenutku neumesna

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

umro je pre dva sata ....

svakako mislim da je tema u ovom trenutku neumesna

Ја причам о функцији а ти причаш о бившем директору. Мислим да је та функција битна и сигурно је у топ 5 функција у овој држави. 

Подели на овим сајтовима

Jel vi rimokatolici ostavisnku raspravu sprovodite prije sahrane ili sačekate malo

Што? Да није у тестаменту оставио коме оставља ову функцију? Уосталом довољно је прошло времена, не би било лепо да сам поставио ову тему пре његове смрти. Вероватно бих био ухапшен пре 15 минута.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...