Manolis Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Пошто је господин Александар Тијанић, отишао "Богу на истину", шта мислите ко ће бити следећи директор РТС-а? Мислим да је то врло занимљиво питање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Можда Вук Драшковић? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Пошто је господин Александар Тијанић, отишао "Богу на истину", шта мислите ко ће бити следећи директор РТС-а? Мислим да је то врло занимљиво питање. pa mogao si bar da sačekaš da se oladi ! kordun је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 pa mogao si bar da sačekaš da se oladi ! Па шта ћу чекати 40 дана? Зато нам и иде тако, у Немачкој би се одмах знало а овде све килаво, све се нешто чека. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Zar je bitno ko ce biti, samo se smenjuju rezimski igraci... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Meni sve jedno ja RTS i onako ne gledam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Па шта ћу чекати 40 дана? Зато нам и иде тако, у Немачкој би се одмах знало а овде све килаво, све се нешто чека. umro je pre dva sata .... svakako mislim da je tema u ovom trenutku neumesna Тања1 је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Бранкица... Mironosica је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 umro je pre dva sata .... svakako mislim da je tema u ovom trenutku neumesna Ја причам о функцији а ти причаш о бившем директору. Мислим да је та функција битна и сигурно је у топ 5 функција у овој држави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 pa mogao si bar da sačekaš da se oladi ! Као у филму Zorba the greek , сцена када Мадам Хортенсе умре! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Jel vi rimokatolici ostavisnku raspravu sprovodite prije sahrane ili sačekate malo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Мада мислим да је следећи директор ипак: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Ti si Manolis sto bi rekli Hrvati malo zlocest. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Jel vi rimokatolici ostavisnku raspravu sprovodite prije sahrane ili sačekate malo Што? Да није у тестаменту оставио коме оставља ову функцију? Уосталом довољно је прошло времена, не би било лепо да сам поставио ову тему пре његове смрти. Вероватно бих био ухапшен пре 15 минута. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Ti si Manolis sto bi rekli Hrvati malo zlocest. То сте ви рекли. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука