Ромејац Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Manolis, Пг, DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Svakako vezano za temu, iako ne i za sam naslov... Manolis and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Октобар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Један од разлога (ако не и главни) зашто руси постављају камерице у своја возила: http://youtu.be/QYczFZ4dI0M Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Jesi video prvi komentar ispod snimka? "It's not Russia. This is Azerbaijanian road traffic police. That retards lost their jobs after that video was published" Inace, negde sam citao da kamere pre svega stavljaju jer tako najlakse dokazuju sta se desilo u eventualnom udesu, odnosno, jer ih na to - na izvestan nacin - obavezuju njihova osiguravajuca drustva... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 E sad se setih smesne scene, kad su me navatali panduri i naduvam, kao oprostice mi ako im donesem, ne secam se sad 40 evra ili kolko je bilo vec, i ono kao neki mafijaski dil da se nadjemo u centru veternika i da odma dodjem da se ne zadrzavam. Ja doso seo kod njih u kola i nesto sam ih zezno al ne mogu sad da se setim sta je bilo, nesto sam se nasalio, a oni se uprpali hahahahahaa Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Октобар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Jesi video prvi komentar ispod snimka? "It's not Russia. This is Azerbaijanian road traffic police. That retards lost their jobs after that video was published" Inace, negde sam citao da kamere pre svega stavljaju jer tako najlakse dokazuju sta se desilo u eventualnom udesu, odnosno, jer ih na to - na izvestan nacin - obavezuju njihova osiguravajuca drustva... Нисам читао коментаре. Погледао сам снимак и био запањен безобзирношћу те тројице полицајаца. Било би добро да и код нас крене иста пракса, постављања камерица. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Један од разлога (ако не и главни) зашто руси постављају камерице у своја возила: http://youtu.be/QYczFZ4dI0M haha kakvi drumski razbojnici garant su odvaljeni od alkohola tri dripca a gle uzimaju od likova koji su puni para, a odakle im pare, pa naravno da su se nakrali, na kraju ispada da su te pare ustvari od siromasnog naroda, i dolazimo do zakljucka da su siromasi najvelikodusniji. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Октобар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 http://youtu.be/clTi0Rf3pKA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Jesi video prvi komentar ispod snimka? "It's not Russia. This is Azerbaijanian road traffic police. That retards lost their jobs after that video was published" Inace, negde sam citao da kamere pre svega stavljaju jer tako najlakse dokazuju sta se desilo u eventualnom udesu, odnosno, jer ih na to - na izvestan nacin - obavezuju njihova osiguravajuca drustva... Има престигио добре камерице за аута...и јефтине... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Jesi video prvi komentar ispod snimka? "It's not Russia. This is Azerbaijanian road traffic police. That retards lost their jobs after that video was published" Inace, negde sam citao da kamere pre svega stavljaju jer tako najlakse dokazuju sta se desilo u eventualnom udesu, odnosno, jer ih na to - na izvestan nacin - obavezuju njihova osiguravajuca drustva... Наши су ипак превејани, мени рекли да изађем из кола и дођем до њихових кола која су стајала иза жбуна у замци. И каже само стави паре у врата и иди. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Kad se covek bavi ne moralom tako biva na kraj, bog ne daje novac niti ce da ga da, ali srecu da DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2013 Saobraćajci tražili vozaču da im plati ručak u kineskom restoranu da mu ne bi pisali kaznu Vozaču, čije je ime poznato redakciji, policajac je tražio da njemu i kolegi plati ručak u kineskom restoranu. Zauzvrat, oni bi „zaboravili“ na saobraćajni prekršaj koji je Novosađanin napravio. Vozači često prelaze punu liniju i dobijaju kazne Saobraćajni policajac je tražio da im vozač kupi dve velike porcije piletine s kikirikijem, dve velike koka-kole i pirinač s jajima. Vozač je to učinio, a ručak je koštao 1.820 dinara. Kao dokaz, sačuvao je fiskalni račun. Unutrašnja kontrola proverava Iz Novosadske policije juče je stigao odgovor u kojem je navedeno: „Dopis koji ste nam uputili biće, u najkraćem roku, prosleđen Sektoru unutrašnje kontrole, organizacionoj jedinici Ministarstva unutrašnjih poslova nadležnoj za kontrolu zakonitosti rada policije“. Zbog prelaska preko pune linije na raskrsnici u blizini otvorenih bazena Spensa, saobraćajni policajci su pratili tog Novosađanina, da bi ga zaustavili u Ulici narodnog fronta. - Rekli su mi da pređem u njihov službeni auto. Seo sam na zadnje sedište, a jedan od njih počeo je da me propituje - kaže sagovornik. On navodi da mu je kapetan rekao da je za prelazak preko pune linije novčana kazna 30.000 dinara, oduzimanje saobraćajne dozvole na tri meseca i sedam do osam kaznenih poena. - Onda je počeo da me ispituje gde radim, kako je na poslu i tome slično. Na kraju je rekao da će mi uštedeti 30.000 dinara ako lepo odem u restoran, naručim dve velike porcije piletine s kikirijem, dve velike koka-kole i prinač s jajima. „Samo reci da će doći policajci po to, znaju oni nas“ - prepričava vozač. Dodaje da je pristao na takvu ponudu policajca jer nije imao 30.000 dinara za kaznu, niti je mogao da ostane bez automobila tri meseca. - Otišao sam u restoran i sve to poručio. Rekao sam im i da će po to doći policajci koji tvrde da ih zaposleni poznaju. Jedan od konobara je rekao: „Da, to je sigurno Srđan“. Bilo mi je jasno da je dotičnom policajcu to redovna praksa jer ga svi u kafani već znaju - kaže sagovornik. Која дилеја, сад има да га казне а још је и платио ручак полицајцима. Кад се прави паметан и поштен. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука