Mironosica Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Али ја само желим да будем савршен... 12:smeha: 12:smeha: probaj Arsenija, obi-wan and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Али ја само желим да будем савршен... Ti upravo zelis da budes kompjuterizovan, (hriscansko) savrsenstvo nema blage veze sa ovim sto ti pricas. Sve ovo sto si rekao i pitao treba da odbacis i sasvim zaboravis, ukoliko zelis da imas pravu ljubav u zivotu. Svaka ukalupljenost, sve predstave o idealnim zenama - sve je to zestoko sviranje klincu, da ne kazem neku ruzniju rec. Opusti se i uzivaj, ljubav trazi odusevljenog coveka, a to neces moci da budes ako stalno racunas i meris... Mилена КШ, horatio, Mironosica and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 данас ни веза није веза ако се не спанђају одмах... Никола Поповић and Сунчица. је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 данас ни веза није веза ако се не спанђају одмах... Sta njega briga za danas, neka gleda svoja posla i ma`ne se svetine... javor and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Али у овом контексту ,,лепота" је Господ... како да знам да ли је Он задовољан или да ли Он шаље баш ту особу за мене? Боље питање је да ли си ти спреман за Љепоту...мислим да је Платон рекао лијепом је све лијепо (добро сад, не баш све Мислим, да не постоје савршени избори. То је романтичарски утицај, који нам често загорчава живот. Вјерујем да и то о чему причамо, треба схватити кроз призму црквености - као што божија благодат (Бога који је љубав) надомјешћује наше несавршености на уздизању и присједињавању Њему, тако та иста благодат надомјешћује недостатке љубави, те Љубав (савршена) чини Љубав (несавршену) потпуном, савршеном и дијелом оне прве (савршене). Наравно, уколико је основа у Христу. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Sta njega briga za danas, neka gleda svoja posla i ma`ne se svetine... слажем се...његово питање као да је и моје,и ја се питам исто неко време... Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Али ја само желим да будем савршен... Znas da su to zeleli i neki pali andjeli... Ne znam sve je to jako kompleksno da bi dobio neki ugovor...ali recimo da onda kad zateknes sebe u vezi sa nekom osobom gde neces postavljati sam sebi pitanje kao sto si ovde,da je to mozda znak da je to to. Medjutim,cak ni to ne garantuje da to stvarno jeste to,tako da,tesko bilo sta odgovoriti a reci da je to tako. Панарет је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Ако можеш да живиш са тренутним манама вољене особе ,при том рачунај на нове које се уочавају после скидања '' ружичастих наочара'' и оне које ће стећи уз тебе.При том да поправљаш само себе- само напред,то је то Сунчица., Драган άσημος :) and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Ја сам се молио Богу да ми подари жену...и подарио ми је а да нисам прстом мрднуо...сама ми је дошла у живот..то ми је био знак да је она та... Никола Поповић, Лазар, Mironosica and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 неће ли наше hoće naše! Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Ако можеш да живиш са тренутним манама вољене особе ,при том рачунај на нове које се уочавају после скидања '' ружичастих наочара'' и оне које ће стећи уз тебе.При том да поправљаш само себе- само напред,то је то фала сестро мила, ти разумеш питање! Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Никола, да ти кажем сада ко чеду свом, јер моја два зврндова су требали већ бити жењени...момци неће одговорност, цуре неће покорност, без тог темеља ваљаног брака нема...ако си спреман за одговорност учини следеће, неће ли наше ти доведи Арнаутку или још боље Молдавку или Рускињу, оне и данас љубе свекру и свекрви руке...значи говорим ти одговорно јер бих и сам исто учинио због нечега што ми се десило у првим годинама брака и што не смем да прећутим...дао нам је Бог Ивана, нашега првенца, е мој Никола каква је то радост била, узмеш чедо у руке, а оно твоје, ко да се први човек под сунцем родио... Ето Бог спасења нашега да те помилује, како је мене помиловао... Хвала пуно на оваквом одговору! Искрено, јасно и топло! Бог вас живео! Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Ti upravo zelis da budes kompjuterizovan, (hriscansko) savrsenstvo nema blage veze sa ovim sto ti pricas. Sve ovo sto si rekao i pitao treba da odbacis i sasvim zaboravis, ukoliko zelis da imas pravu ljubav u zivotu. Svaka ukalupljenost, sve predstave o idealnim zenama - sve je to zestoko sviranje klincu, da ne kazem neku ruzniju rec. Opusti se i uzivaj, ljubav trazi odusevljenog coveka, a to neces moci da budes ako stalno racunas i meris... Данас људи јако често саветују своје ближње да се ,,опусте" када се оваква питања постављају. Са једне стране, разумем да је неопходно да се човек опусти како би се препустио онда када за то дође време, али далеко од тога да сматрам да је ,,опуштање" довољно... Шта значи бити опуштен, шта значи уживати у самоћи, или шта значи опустити се и уживати у самоћи у исто време? Не допада ми се тон одговора најискреније, јер са једне стране ми је дрзак, док са друге стране осећам поштовање према свом саговорнику јер знам да покушава нечему да ме научи. Људи данас не разговарају, па тако можда ни ја нисам разговарао о свему овоме, или можда сам толико разговарао да сам дошао до тога да сам збуњен и уплашен. Да, збуњен и уплашен човек би требало да се опусти и ужива... - ма шта кажеш!? где да кликне па да се ,,опусти" одмах сада одмах? Рећи неопуштеном човеку да се опусти је исто што рећи и сиромаху иди купи себи нешто и једи. Питаће те - како? Али са чим?.. feeble је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Kad se kaze "opusti se i uzivaj" ne misli se na samocu, nego na zivot u celini, koji je prepun lepote. Odusevljenost lepotom polako dovede coveka i do samog Boga, a kamoli do drugog coveka. Не допада ми се тон одговора најискреније Nema tu sta da te brine, nisu svi ljudi isti. A ako je pitanje rezervisano samo za one koji lice na tebe, onda to treba da kazes unapred. Рећи неопуштеном човеку да се опусти је исто што рећи и сиромаху иди купи себи нешто и једи. Ne da nije isto, nego veze nema jedno s drugim. ... Nego da pitam ja tebe nesto - jesi ti kad bio zaljubljen ili ne? Mironosica је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Nego da pitam ja tebe nesto - jesi ti kad bio zaljubljen ili ne? Платонски да, нисам био у вези са девојкама у које сам се заљубљивао. Mилена КШ and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука