Тавита Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Diana Navarro - Sola ууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу.......................................... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 хероин песма клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 сви се самоутепали после моје песме bighugbighug bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee isus-sinai bleh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Zika Nikolic - Ako me nekada sretnes ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
svetlana05 Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Шри Чинмој музика : Music & Meditation with Sri Chinmoy HD za samoutepanje ali BEZ SVE ŠALE, nekad sam i ja pevala njegovu muziku na bengali (bengalskom) jeziku dok sam bila u Klubu mira moj mlađi sin je tada imao problema što me je podstaklo da se obratim duhovniku (ocu Tadeju) za pomoć kada sam saznala da se zapravo radi o SEKTI 0110_hahaha izvukla sam se odatle "Gospode, daj mi strpljenja....i to odmah." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Август 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Шри Чинмој музика : Music & Meditation with Sri Chinmoy HD za samoutepanje ali BEZ SVE ŠALE, nekad sam i ja pevala njegovu muziku na bengali (bengalskom) jeziku dok sam bila u Klubu mira moj mlađi sin je tada imao problema što me je podstaklo da se obratim duhovniku (ocu Tadeju) za pomoć kada sam saznala da se zapravo radi o SEKTI smej.gif izvukla sam se odatle Слава Богу драга Цецо за спасење које ти је подарио у православној Цркви. 0110_hahaha 0110_hahaha Човек ако искрено жели и трага за миром може га наћи у свакој речи Господа Исуса Христа у Еванђељу, не мора да одлази код осталих учитеља и гуруа.... smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Milance Radosavljevic - Dao bih ovo malo zivota geronymo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 i jos jedna od Milanceta... mense0198626478946378946 Milance Radosavljevic - Za Ljubav Sam Mladost Dao (Uzivo) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 0110_hahaha 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 TOTP worst songs ever BBC 70s Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 25, 2010 Пријави Подели Написано Август 25, 2010 0102_laugh 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука