Милан Ракић Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Kakav mirotvorac? Koji rat je on prekinuo? Osim, naravno, onog kog je i pokrenuo, u Grckoj. I taj rat je prekinuo stoga sto su ipak grcki komunisti odabrali Staljina, a ne njega. Inace je bio na dobrom putu da Jugoslaviju dovede do granica Dusanovog carstva, sto Staljin nije dozvolio. Да ли може неко објашњење за ово изречено овде!? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Опет ја о том злотвору, али наравно да је спречио "велике жртве и трагедије "зато што нису били у питању Срби већ тамо неки ..... МОРЕ ! Брате Јашо, такође бих молио појашњење за изречено... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 čak i ne znamo da li je bio pravi Broz по чему? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Тито је обичан убица и пиун страних обавештајних служби... разбијо је Србију колико је могао Како? Објашњење молим!? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Teme o JBT su uvijek jako zanimljive jer svi drže neku svoju stranu , koju ni pod koju cijenu neće da popuste , mada se meni lično gadi kao ličnost i o njemu nemam posebno dobro mišljenje . Takođe , iluzorno je tvrditi da nam je Tito kriv za sve , ali ne mislim da bi bilo šta od svih tih , po Srbe loših radnji prošlo da ih sam JBT nije aminovao . "Bošnjake" i Šiptare mogu da razumijem kada ga hvale , jer je njima (možda) i donio nešto dobro , ostali narodi su manje-više unazađeni (naravno , najviše Srbi ili mi se trenutno tako pričinjava , nisam siguran kako ću o tome misliti kroz deset-dvadeset godina , ali sada to vidim tako) . DYNABLASTER and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Tito. Enigma. Deretić ima jednu jako zanimljivu ali i jako pogrešnu teoriju. Da se radi o vanbračnom sinu Franjinom, koji je od Velikog Rata bio u službi raznih agentura. Naravno ovo je toliko neozbiljno da može da bude i tačno, kako se već istorija igrala. Setimo se i lažnog ruskog cara Aleksandra koji se u Crnoj Gori upravo tako predstavljao. (Šćepan Mali). Međutim ispostavilo se da uopšte nije bio loš kao vladar. Ko god bio, Tito je suviše bio instrumentalizovan da bi se moglo govoriti o njegovoj ulozi, to jest o ličnom angažovanju. Čovek je prosto igrao ulogu maršala, koja mu je savršeno ležala, jer je hiljadu statista i šaptača pomagalo u održavanju predstave. Tito je više bio reklama, nego gotov proizvod. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 AL KAPONE, Riblja corbaPrema njemu Idi Aminlekovit je k'o vitaminAl Kaponeprema njemu je Bokasahuman kao vojska spasaAl KaponeI Hitlere i Staljinezavio je u haljineAl Kaponeto majka vise ne poradjato se vise ne dogadjaAl KaponeRef.Svet se deli na pionepione i sampionevidi kako tvoj brod tonemafijasu, razbojniceAl Kapone, Al Kaponesvet se deli na pionepione i na masonevidi kako tvoj brod tonelopovcino i zlikovceAl Kapone, Al Kapone Gradjanine celog svetapojava mi tvoja smetaAl Kaponeti si bio kralj zlocinai velika stetocinaAl KaponeVuk'o si na svoju stranunegde prema VatikanuAl Kaponeprijatelje si za dzabeubij'o k'o bubasvabeAl Kapone Милан Ракић, Драшко and Ромејац је реаговао/ла на ово 3 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 http://www.youtube.com/playlist?list=PL862542A0371E5B7B Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Брате Јашо, такође бих молио појашњење за изречено... Брате Милане , нисам био на форуму од петка пошто сам код ћерке ишао да помажем око чувања унука док је она и моја супруга спремала за данашњу славу , па нисам ни видео твоје питање извини ! Али да пробам да појасним , мада можда грешим али неверујем . Као прво за време Првог Светског рата је харао по Србији као каплар Аустро-угарске војске , да не кажем злостављао недужне старце , децу и жене и масакрирао . Затим када је победила Србија са савезницима и онај наш несретни краљ Александар направио прво краљевину СХС аутоматски га је , како да кажем , амнестирао и помиловао за све злочине , наравно ако је то тај ЈБТ . Ако је то тај исти ЈБТ долази за као спасилац и ослободилац Југе од фашиста , а он је за време другог Светског рата био у коалицији са усташама Анте Павелића и опет клао Србе . Када је требало да се бори на Сремском фронту слао је никог другог до Србе и то све голобраде момке без и једног дана обуке и настрадало је 90 посто тих момака ! Када је " наводно " се посвађао са Стаљином и оформио Голи оток е опет је слау само православце на исти , ту мислим на Србе и Црногорце , мада ја Црногорце сматрам Србима , но то је већ за другу тему и полемику . Затим када се 1972 године појавило "хрватско пролеће " није никоме фалила длака са главе , мада као наводно су били неколицина њих похапшени , причам ти причу аха ! Да се то тако нешто десило у Србији хм нисам сигуран како би се све то завршило . Још нешто за време задњег великог рата Албанске балије су протерали , незнасе колико Срба са Косова и Метохије и насељавали из Албаније а када се завршио рат тај исти идиот забранио је повратак Србима на вековна огњишта као и данас што се дешава НАЖАЛОСТ . Можда сам ја у заблуди , али ми је познато барем једно десетак породица који су протерани са Косова и Метохије још 1941 године . Е а сада ако они лажу да су тако завршили , е онда и ја лажем ! Драшко and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Јаков. and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 STOKA KOMUNISTIČKA! Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 STOKA KOMUNISTIČKA! Он је био комуниста као што су ови наши демократе. Да се не лажемо, имали смо социјализам много више од комунизма. Драшко, Милан Ракић and Јаков. је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 AL KAPONE, Riblja corba Као што ми се скоро разбила заблуда да Ђока пева о правом петлу, сад сам схватио да Бора не мисли на АЛ Капонеа 8086.gif наравно ако је то тај ЈБТ Човече какви иницијали! Лидија Миленковић, Драган Јашић, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Стога отварам ову тему са намером да покушамо једни другима да изнађемо одговоре, где је конкретно овај човек "закинуо" нас да будемо "мањи" хришћани, него то ми по свом позвању јесмо! Jedino što mu zamjeram jeste to, što se zaigrao , kada je trebalo potpuno da se otvori zapadu (on je i dalje kalkulisao), čime bi mi pretrpjeli manje štete od promjena koje su nas kasnije zahvatile. Ostalo nije bilo do njega, već smo mi plodno tle, takvi smo ljudi. Милан Ракић, Crveni Baron and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 а он је за време другог Светског рата био у коалицији са усташама Анте Павелића и опет клао Србе Не знам у којој си ово историји пронашао... bora and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука