Sherlock H. Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 @, Да ли мислиш да је могуће бити православни хришћанин и како се то каже "практицирајући хомосексуалац"? Mozda. Imam neka razmisljanja koja bi mogla voditi u tom pravcu... tako da vise naginjem ka "da"... tj. mislim da je lakse to uklopiti teoloski nego prakticno... Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 п.с ја немам појма где ви учите Хришћанство. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 На основу чега то тврдиш? Искуство Цркве од 2000 и кусур година се са тобом неће сложити.. наравно да ће се искуство Цркве сложити самном,са твојим ставом се једино може сложити искуство католичке цркве у периоду инквизиције Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Ја стварно немам појма дали си Црквен...мада је то данас широк појам...Црква је постала попустљива..зато нам и јесте овако... Nemam pojma ni ja. Al' to nije ni bitno za ovu pricu. Ovo je stvar cinjenica a ne tvog, mog ili bilo cijeg misljenja. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Ако је (по теби) природно оправдана...зар Господ творац пироде неби благословио своје стварање? нисам разумео шта питаш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 наравно да ће се искуство Цркве сложити самном,са твојим ставом се једино може сложити искуство католичке цркве у периоду инквизиције како? никако ми ниси дао светоотачко предање на ову тему? или канон који потврђује твоје ставове.... то што ти мислиш...није став Цркве... неко те слагао. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Nemam pojma ni ja. Al' to nije ni bitno za ovu pricu. Ovo je stvar cinjenica a ne tvog, mog ili bilo cijeg misljenja. Нарвно да је битна... ако ниси црквен...немам шта са тобом да расправљам на ову тему... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 нисам разумео шта питаш? Зашто би Бог проклињао оно шта је створио? када смо код римског контања вере „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Нарвно да је битна... ако ниси црквен...немам шта са тобом да расправљам на ову тему... Pa nista, posto ne zadovoljavam tvoje duhovne standarde, pozzz, bilo je lepo raspravljati s tobom... Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 како? никако ми ниси дао светоотачко предање на ову тему? или канон који потврђује твоје ставове.... то што ти мислиш...није став Цркве... неко те слагао. Свети оци сигурно нису ишли против научнних чинјеница,а то је да је хомосексуалност генерски условлјена а не генерализовати људе јкао ђавоимане. Не кажем има свега ,али чињеница је да је хомосексуалност грешка у генима. Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Славен Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 http://prokletiateista.blogspot.com/2013/10/nekada-davno.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Свети оци сигурно нису ишли против научнних чинјеница,а то је да је хомосексуалност генерски условлјена а не генерализовати људе јкао ђавоимане. Не кажем има свега ,али чињеница је да је хомосексуалност грешка у генима. хахаха које научне чињенице? на сваког про педер научника дам ти три који тврде супротно... још чеш рећи да верујеш да су људи криви за глобално отопљење... да ниси генетичар? те флоскуле ...шта би било када би било...немој... људи који су у греху на било који начин по Црквеним законима јесу ђавоимани... мало се распитај... п.с ген садржи информацију ону коју му Бог додели...(боја коже, очију, косе, и сл...а не болест...) мислиш да је Бог створио људе које је проклео? мислиш да Господ није савршен када је дозволио такве грешке у генима...које је ОН проклео... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 хахаха које научне чињенице? на сваког про педер научника дам ти три који тврде супротно... још чеш рећи да верујеш да су људи криви за глобално отопљење... да ниси генетичар? те флоскуле ...шта би било када би било...немој... људи који су у греху на било који начин по Црквеним законима јесу ђавоимани... мало се распитај... п.с ген садржи информацију ону коју му Бог додели... мислиш да је Бог створио људе које је проклео? мислиш да Господ није савршен када је дозволио такве грешке у генима...које је ОН проклео... зашто ме неодољиво подсећаш на једног трајнобанованог корисника? Ја ти дам Владету Јеротића,духовно чадо оца Јустина поповића па му ти налази контра аргументе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 зашто ме неодољиво подсећаш на једног трајнобанованог корисника? Ја ти дам Владету Јеротића,духовно чадо оца Јустина поповића па му ти налази контра аргументе. ја ценим да си ти у стању да ми објасниш... а не владета... наравно да ниси у стању јер нема доказе за твоје тврдње... а духовно чедо о.Јустина је и м.Артемије...то те не чини великим духовником... свако добро... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 на сваког про педер научника дам ти три који тврде супротно... umesto da navodis naucnike, ili barem one koji nose te titule, navedi naucna istrazivanja koja su pokazala da homoseksualnost nastaje nekim za tebe prihvatljivim, alternativnim putem. ps. a da, zaboravio sam da ne pricamo vise... my bad... Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука