Гости Guest - . . .- Написано Октобар 15, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 Директно из Свечане сале Омни центра у Ваљеву, на страницама сајта Поуке.орг и радија Источник. Предавање ћете пратити на овој теми, где ће бити постављен јутјуб линк са уживо праћење. Будите са нама у 19:00 на Поукама у петак, 18. октобра 2013. године. Драган Јашић, Тања1, мирођија and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 15, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 Баш се радујем што поново гледамо митрополита мирођија, МилошБГ and Драган Јашић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Октобар 15, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 Jedva cekam. МилошБГ and мирођија је реаговао/ла на ово 2 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dvabu Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Којег датума је пресвлачење моштију Светог Николаја Жичког? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 17, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Мислим да је у суботу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 U subotu u 9h je arhijerejska liturgija. Snimajte ljudi,molim vas! dvabu је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 18, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Биће снимка... А питање можете да поставите, у вези са овим предавањем, на Јутјуб каналу http://www.youtube.com/watch?v=GMzF5s-zsDI#t=61 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Од кад себе нисам те ја цвете брала... Крадљивост и отимање тешка болезања душе људске. Прелепо певају! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 18, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Како је лепо поздравио о. Дејан све људе који сада гледају предавање... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука