zoxy Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Ма ја нисам скенирао тај фајл већ сам пустио Аvast Internet Security да скенира из SAFE MODE-a пошто нисам скенирао комп баш дуго и данас када ми је то пријавио био сам изненађен јер ми се тако нешто није десило до сада никада поготово не у неком видео материјалу а што се тиче Noda то немој да те чуди јер антивируси имају различите базе вируса,тројанаца...тако да је добро да се повремено и скенира комп неким другим антивирусом бар ја тако то радим пустим комп да ми прегледају неколико антивируса и сваки по нешто нађе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 ma da... jeste...ali ja se kunem u nod... on ima najbolje rezultate in the wild :0104cheesy: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 a di si ga skinuo ... ? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Offsrx Написано Јун 29, 2010 Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 Sidujte malko ljudi - ja skidam jednu epizodu vec nedelju dana :S Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 29, 2010 Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 И ја сам скидала милион година ... нисам избацила то из микро торента, па ваљда могу и други да скидају од мене. Али, авај, ових дана немам времена да висим на компу па није ни укључен ... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јун 29, 2010 Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 Sidujte malko ljudi - ja skidam jednu epizodu vec nedelju dana :SAjde dok smo tu da sidujemo,samo kako se siduje? prst ka gore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 a di si ga skinuo ... ? Sidujte malko ljudi - ja skidam jednu epizodu vec nedelju dana :S И ја сам скидала милион година ... нисам избацила то из микро торента, па ваљда могу и други да скидају од мене. Али, авај, ових дана немам времена да висим на компу па није ни укључен ... Sidujte malko ljudi - ja skidam jednu epizodu vec nedelju dana :SAjde dok smo tu da sidujemo,samo kako se siduje? 29dz8zk 229229229 tanning 29dz8zk gringrin tanning 29dz8zk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 извините на овој поруци , лепо сте ме насмејали , толико су симпатично и нисам могао да се суздржим од 4chsmu1 а stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Није забрањено смејати се и шалити ekstra Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилица Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 dada како да ово преузмем ништа не знам, нисам никад користила торент Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Ma zabatali ovo! 3 godine da drzim komp ukljucen necu skinuti ovaj torrent. 70zfof0qsamomolitva Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Evo sad sam update-ovao Vuze i sad brze skida. Skinuce mi za 2 dana i 11h dada Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2010 ja sam imao sreće,skinuo mi baš brzo... nemam sad na hardu a baš bi seedovao Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 A dobro nije strasno. Meni ok skida. Namestim da mi na neku epizodu bude veca brzina skidanja a na ostalim manja pa tako skidam epizodu po epizodu. Brze ide tako. Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Милице, мораш да инсталираш програм за торент, и после помоћу њега отвориш дати линк, и само се скида ... али ово баш споро иде, мада сам ја успела и остало ми је за "сидовање" тј. може да се скида преко мене, када сам укључена ... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука