Дуња Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 Voditelj -"Marko, sta nije u redu sa vama?" :jtl2jq: "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 Kad vidim ovog Vidojkovića bude mi jasno što ljudi baš ne vole ove likove što sve i svja kritikuju po crkvi, a ne rade ništa praktično nasuprot. Npr. ko Lepi! Снежана and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 23, 2015 Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 Kad vidim ovog Vidojkovića bude mi jasno što ljudi baš ne vole ove likove što sve i svja kritikuju po crkvi, a ne rade ništa praktično nasuprot. Npr. ko Lepi! Не само по цркви, "пљувачина" је постала најмасовнија спортска дисциплина у срба. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука