Jump to content

Marko Vidojković - in action!

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

:)):)) :)):)) :)):)) :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Svaka mu cast na ovome. Ali ne treba zaboraviti neke njegove "rane radove"bio je i on deo "sistema"

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Најбоље је кад Савле постане Павле.

Mislim da to ovde nije slucaj,vec jednostavno sad su na vlasti oni dugogodisnji protivnici pa otuda sloboda. Vidojkovic je od otpora,dosao do ldp-a,slikanja za pederske magazine,podrzavaoca gej parade i ldp politike.

Sto ne znaci da nemam misljenje "ako im je rekao" i da sto je to rekao jeste carski izveo.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • 3 months later...

Изем ти, кад неко и добије прилику да каже нешто, то су све саме констатације стања.

Вучић лаже, у Швајцарској је већи стандард, овде народ тешко живи - ма не лажи!

Медијски простор треба омогућити људима који нуде решења за конкретне проблеме, макар то биле и неке ситне ствари јер од ових летаргичних критичара нема 'леба.

Подели на овим сајтовима

Ово је више за разоноду, забаву.

Види ал' овај Видојковић напљувао Вучића, хахахаха, само тако, краљино, ако си му реко!

Подели на овим сајтовима

Ал је близу да из капеле и са паљења свећа пређе на нешто озбиљније. Ту је, скоро па печен.

Одгледао сам емисију, ништа посебно, у његовом маниру, мало сам се смејао као и обично и то је то.

Искрено, нисам одгледала све...Написах ово на основу неких приваних сазнања и на основу његових књига.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...